Ο «Ron» απαντάει στο αν θα έχουμε spinoff του Harry Potter

Όλοι περιμένουμε με αγωνία την απάντηση.

Ο Harry Potter έχει αφήσει το στίγμα του στον παγκόσμιο κινηματογράφο. Πρόκειται για τις ταινίες που, πέρα από το ότι έχουν αποφέρει εκατομμύρια στο παγκόσμιο box office, έχουν καταφέρει να μπουν στις καρδιές του κοινού. Οι χαρακτήρες τους, ειδικά για όσους ήταν ακόμη παιδιά όταν κυκλοφόρησαν, έχουν μία υπόσταση φίλου.

Η αλήθεια είναι ότι τέτοιος αντίκτυπος από ταινία δε γίνεται εύκολα. Φυσικά και ο κινηματογράφος έχει μεγάλη δύναμη, αλλά μόνο μερικές από τις αναρίθμητες παραγωγές που έχουν κυκλοφορήσει φτάνουν σε σημείο να συζητιούνται χρόνια μετά με τον ίδιο ένθερμο ενθουσιασμό που είχε το κοινό όταν είχαν πρωτοβγεί.

Το σύμπαν της J.K. Rowling ανήκει αδιαμφισβήτητα στα παραπάνω. Και οποιαδήποτε υποψία ότι μπορεί να υπάρξει ένα spinoff που να συνεχίσει την ιστορία του, ας πούμε ότι μας βάζει σε μία διαδικασία ένθερμων φανς.




Πριν από μερικές μέρες, κυκλοφόρησαν τα νέα ότι ένα τέτοιο spinoff μάλλον είναι στα σκαριά από το HBO Max. Επίσημη επιβεβαίωση δε μας είχε έρθει. Μόνο οι φημολογίες και οι πληροφορίες ορισμένων Μέσων.

Ένας από τους αρχικούς πρωταγωνιστές των ταινιών, ο Rupert Grint που υποδύθηκε τον Ron Weasley, μίλησε στο Variety σχετικά με το συγκεκριμένο σενάριο, δίνοντας και τη δική του άποψη πάνω στο συγκεκριμένο θέμα.

Μπες στην παρακάτω gallery για να δεις τι ακριβώς είπε.

© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved