The Vampire Diaries: Θα βγει, τελικά, 9η σεζόν;

Όπως φαίνεται, όλοι θέλουμε, πάντως.

Παρακολουθούσαμε φανατικά το The Vampire Diaries. Ήταν μία σειρά που είχε λίγο απ’ όλα. Βαμπίρ, περιπέτεια, έρωτες -πολλούς έρωτες- και ένα story που άλλαζε ανά διαστήματα και έφερνε έναν νέο κακό στο προσκήνιο για να φέρει τα πάνω κάτω.

Από εκεί ήταν που ο Paul Wesley και ο Ian Somerhalder ήρθαν στο προσκήνιο. Ο τελευταίος μπορεί να είχε παίξει και σε άλλες διάσημες παραγωγές πιο πριν, όπως στο Lost, αλλά ρόλος του Damon Salvatore τον εντύπωσε για τα καλά στο κοινό και κυρίως στο γυναικείο.

«Ακούστε, έτρεξε (το σόου) και είχε μία καλή πορεία. Και τώρα συνεχίζει να ζει (μέσω του Netflix). Αυτό είναι που το κάνει τόσο φοβερό. Ακόμη ζει», δήλωσε.




Πληροφορίες σχετικά με μία πιθανή 9η σεζόν δεν έχει να μας δώσει, ωστόσο, αυτήν τη νοσταλγία δεν τη βγάζει μόνο εκείνος. Η συμπρωταγωνίστριά του, Nina Dobrev, σε ένα throwback που έκανε στις 29 Ιανουαρίου έγραψε: «Είναι περίεργο που μου έχει λείψει να μου επιτίθενται σε καθημερινή βάση;»

Μπορεί, λοιπόν, να μην έχουμε κάποιο επίσημο νέο για επόμενη σεζόν και αναβίωση της σειράς, αλλά οι ηθοποιοί εκφράζουν άμεσα ή έμμεσα τη συναισθηματική τους σύνδεση με αυτό το κομμάτι της ζωής τους.

Οπότε, ναι, όλοι μας μάλλον θέλουμε να δούμε συνέχεια στη σειρά, αλλά, προς το παρόν, δεν έχουμε τίποτα σίγουρο.

© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved