Διάσημη ηθοποιός δε θέλει να συμμετάσχει ποτέ σε ταινίες υπερηρώων

Πολλοί άλλοι στη θέση της, πάντως, έχουν διαφορετική άποψη.

Οι ταινίες υπερηρώων έχουν μεγάλη ζήτηση τα τελευταία χρόνια. Για την ακρίβεια, ο κόσμος τις θέλει τόσο πολύ που, αν ρίξεις μία ματιά στο box-office και σε τι αυτό περιλαμβάνει, θα δεις να φιγουράρουν πολλές από τις παραγωγές που έχουν φιλοξενήσει τους αγαπημένους μας ήρωες.

Θα έλεγε, λοιπόν, κανείς ότι όλοι οι ηθοποιοί θα ήθελαν να συμμετάσχουν, όμως, ένα από τα πιο γνωστά ονόματα του Hollywood δήλωσε ότι δε θα ήθελε για κανένα λόγο να αναλάβει τέτοιον ρόλο, στέκοντας, μάλιστα, αντίθετη.

«Δε φαντάζομαι ότι υπάρχουν πολλοί ατζέντηδες που δεν πιστεύουν ότι οι πελάτες τους δε θα ωφεληθούν από μία ταινία υπερηρώων, και έπρεπε πραγματικά να πιέσω εναντίον αυτού. Πιστεύω ότι οι ταινίες υπερηρώων είναι υπέροχες και μπορείς να μεταφερθείς σε αυτόν τον απίθανο κόσμο που δεν υπάρχει. Είναι πολύ διασκεδαστικό και είναι πραγματικά καλό για τα παιδιά, πιστεύω, όσο μεγαλώνουν.

Αλλά, δεν έχω κανένα ενδιαφέρον στο να είμαι τόσο ενεργή σωματικά και στο να κάνω τέτοιο ταξίδι στη φαντασία μου κάθε μέρα. Δεν είμαι φαν της πράσινης οθόνης (σ.σ. το background που χρησιμοποιούν για να προσθέσουν τα ειδικά εφέ), απλά δεν είμαι. Θέλω να περνάω καλά όταν δουλεύω»




Μάλιστα, στο παρελθόν, έχει απορρίψει ρόλο στους Guardians of the Galaxy, επειδή πίστευε ότι δε θα ήταν και τόσο επιτυχημένη ως ταινία και, τελικά, συγκέντρωσε 772 εκατομμύρια δολάρια στο box office.

Για να δεις για ποια ηθοποιό μιλάμε, μπες στην παρακάτω gallery.

© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved