Η αποκάλυψη της Elizabeth Olsen για τη σειρά WandaVision της Marvel

Ποιος αγαπημένος ήρωας πρόκειται να κάνει την εμφάνισή του;

Η νέα φάση της Marvel άρχισε με τη σειρά WandaVision και την Elizabeth Olsen και τον Paul Bettany να έχουν αναλάβει τους επίσημους και λίγο διαφορετικούς τους ρόλους. Παραδόξως, δεν έχουν γίνει spoiler για τη συνέχεια της παραγωγής παρά το ότι μιλάμε για μία τόσο μεγάλη εταιρεία με εκατομμύρια ανθρώπους στη λίστα των φανς της.

Η ηθοποιός μίλησε στο TVLine σχετικά με τη σειρά και, πιο συγκεκριμένα, πάνω στη συζήτηση σχολίασε ουσιαστικά για μία επική cameo εμφάνιση, για την οποία δεν ξέρουμε ακόμη τίποτα. «Είμαι πραγματικά ενθουσιασμένη», δήλωσε η Olsen.




Δεν ξέρουμε ποιος χαρακτήρας θα έρθει στη σειρά, ωστόσο, και μόνο στην αναμονή και την ιδέα της, υπάρχει κάποιος ενθουσιασμός. Ας μην ξεχνάμε ότι πολύ πρόσφατα είχαμε σε άλλη σειρά cameo πριν από μερικούς μήνες. Για ποια μιλάμε; Για τον Mandalorian, που τελείωσε τη σεζόν με την εμφάνιση του Luke Skywalker (Mark Hamill).

Όσον αφορά στο WandaVision, η λίστα είναι μεγάλη σχετικά με τους ανθρώπους που μπορούν να εμφανιστούν στο μέλλον. Όπως ξέρουμε, το σύμπαν της Marvel είναι γεμάτο με υπέροχους χαρακτήρες και ο κάθε ένας από εμάς έχει τους δικούς του αγαπημένους.

Ας περιμένουμε, λοιπόν, τα επεισόδια για τις αποκαλύψεις.

Δες μερικές από τις σκηνές της σειράς που μας έμειναν.

© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved