Ετοιμάζεται νέο spin-off του Game of Thrones & δεν είναι αυτό που φαντάζεσαι

Το σύμπαν του George R. R. Martin θα είναι για πολύ καιρό κοντά μας.

Έχει περάσει πια πολύς καιρός από το τέλος του Game of Thrones. Εννοείται πως ακόμα το συζητάμε γιατί μας έχει χαρίσει μερικές από τις πιο επικές στιγμές στην τηλεόραση, όμως, προφανώς ανυπομονούμε να έρθουν οι επόμενες σειρές που θα επεκτείνουν την ιστορία και θα διευρύνουν το universe του George R. R. Martin.

Μέχρι πρότινος, ξέραμε ότι η επόμενη σειρά που θα βλέπαμε θα ήταν το House of Dragon που θα περιστρεφόταν γύρω από τη ζωή ενός από τους μεγαλύτερους και πιο σπουδαίους οίκους του Westeros. Πριν από λίγες ημέρες, είχαμε ένα update για ένα άλλο prequel, το Tales of Dunk and Egg, το οποίο, μάλιστα, ο ίδιος ο συγγραφέας πρότεινε στους παραγωγούς.




Τώρα, το THR αναφέρει ότι ο συγγραφέας δουλεύει στενά με το HBO για τη δημιουργία ενός spin-off, αλλά, αυτήν τη φορά, θα γίνεται σε animated στυλ, δηλαδή κινουμένων σχεδίων.

Προς το παρόν, δεν υπάρχει επίσημη επιβεβαίωση για τη συγκεκριμένη σειρά, ωστόσο, και μόνο στη σκέψη, μας φαίνεται πολύ ωραία ιδέα το ενδεχόμενο να δούμε και κάτι διαφορετικό. Μην ξεχνάμε ότι ακόμη περιμένουμε και το επόμενο βιβλίο του GoT ελπίζοντας ότι εκείνο θα μπορέσει να δικαιώσει την υπόθεση και τους χαρακτήρες.

© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved