Demi Lovato: Θα τη δούμε σε σειρά και ξέρουμε όλα όσα θέλεις να μάθεις

Είσαι έτοιμη να δεις την τραγουδίστρια ξανά στην οθόνη;

Η Demi Lovato είναι πλέον έτοιμη να εμφανιστεί στη μεγάλη οθόνη και είναι θέμα χρόνου να τη δούμε σε μια μεγάλη σειρά του NBC. Ήδη γνωρίζουμε πως η Demi έχει επιστρέψει δυναμικά στα μουσικά δρόμενα επομένως, δεν μας ξαφνιάζει αυτό το νέο της βήμα, άλλωστε την έχουμε ξαναδεί σε σειρές, όπως στη σειρά «Camp Rock» όπου ενσάρκωσε το ρόλο της Charlotte Adams.

Επίσης, η αγαπημένη σου τραγουδίστρια πρόσφατα εμφανίστηκε στην ταινία του Netflix «Eurovision: The Story of Fire Saga» , με πρωταγωνιστές τους Will Ferrell, Rachel McAdams, και Will & Grace.

Λοιπόν, η νέα σειρά στην οποία πρόκειται να δούμε τη Demi έχει τίτλο «Hungry» και πρόκειται να γίνει η αγαπημένη σου. Σύμφωνα με το The Hollywood Reporter το «Hungry» θα είναι μια κωμική σειρά και θα ακολουθεί την ιστορία μιας παρέας στην οποία όλοι οι φίλοι αντιμετωπίζουν διατροφικά προβλήματα. Όλοι αναζητούν την αγάπη επομένως, ο ένας θα κληθεί να βοηθήσει τον άλλον.

Η Demi εκτός από τον πρωταγωνιστικό ρόλο θα είναι και στην παραγωγή μαζί με τους Suzanne Martin, Sean Hayes και Todd Milliner των Hazy Mills και Scooter Braun, James Shin και Scott Manson του SB Projects.

Δεν υπάρχει ακόμη κάποια είδηση για την έναρξη των γυρισμάτων ή ποιοι θα πρωταγωνιστήσουν στη σειρά, αλλά φαίνεται ότι είναι πολύ ενθουσιασμένη για αυτό το βήμα και αυτό το καταλάβαμε από ένα post της στο Instagram.






Διάβασε περισσότερα στη gallery.

© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved