Ένα αγαπημένο all-time-classic βιβλίο γίνεται σειρά

Ξέρουμε ήδη ότι πρόκειται να έχουμε νέο κόλλημα.

Όταν έχουμε μία καλή σειρά να δούμε, τίποτα δεν πρόκειται να μας ξεκολλήσει από τον καναπέ. Θα θυσιάσουμε εύκολα μέχρι και τον ύπνο μας για να δούμε άλλο ένα επεισόδιο και να μάθουμε τι γίνεται στη συνέχεια, αφού δεν μπορούμε με τίποτα να περιμένουμε. Φυσικά, αυτό δεν μπορεί να το καταφέρει κάθε σειρά, αλλά όταν συμβαίνει, η χαρά και η ευγνωμοσύνη μας είναι απερίγραπτες.

Τώρα, το THR έρχεται να αναφέρει ότι ένα από τα πιο γνωστά και εικονικά βιβλία της παγκόσμιας λογοτεχνίας πρόκειται να γίνει σειρά. Το The Great Gatsby του Scott Fitzgerald εκδόθηκε για πρώτη φορά το 1925 και περιγράφει με χαρακτηριστικά μοναδικό τρόπο την εποχή της jazz φέρνοντας στο προσκήνιο τον ίδιο τον κ. Gatsby και τον ανεκπλήρωτο έρωτά του για την Daisy.




Ανά τα χρόνια, έχουμε δει την ιστορία να παίρνει πολλές μορφές, όπως στη μεγάλη οθόνη το 2013 με τον Leonardo DiCaprio στον πρωταγωνιστικό ρόλο. Στην προκειμένη περίπτωση, στην καρέκλα του σεναριογράφου θα καθίσει ο Michael Hirst (σ.σ. ο άνθρωπος πίσω από τους Vikings και τους Tudors), ενώ θα είναι και executive producer μαζί με τον Michael London της Groundswell Productions.

Προς το παρόν, δεν ξέρουμε περισσότερες λεπτομέρειες ή την ημερομηνία κυκλοφορίας της σειράς.

© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved