Δε φαντάζεσαι ποιος «Avenger» πέρασε από οντισιόν για το Karate Kid

Λατρεύουμε τον Ralph Macchio, αλλά αυτό δεν περιμέναμε να το ακούσουμε.

Για όσους έχουν δει τις παλιές ταινίες Karate Kid, το Cobra Kai ήταν ένας λόγος για νοσταλγία των παιδικών τους χρόνων. Για όσους τις είδαν μετέπειτα ή και καθόλου, η σειρά απλά αποτέλεσε την αιτία χάρη στην οποία πέρασαν πολλές και ψυχαγωγικές ώρες μπροστά στη μικρή οθόνη. Σε κάθε περίπτωση, όλο αυτό το σύμπαν που δημιουργήθηκε το 1984 δεν πέτυχε τυχαία.

Οι πολεμικές τέχνες δεν είναι απαραίτητα ένας τομέας που αφορά μεγάλο μέρος του κόσμου. Σίγουρα είναι ανάλογα με την χώρα στην οποία βρίσκεσαι, όμως, οι συγκεκριμένες παραγωγές σε έκαναν να θες να ασχοληθείς. Ο Mr. Miyagi είναι ο άνθρωπος που θες να γίνει μέντοράς σου. Συνδύαζε τον καθηγητή με τον πατέρα. Ίσως ένας συνδυασμός που θα έπρεπε να έχει ο κάθε δάσκαλος.




O Ralph Macchio που τελικά πήρε τον ρόλο του Daniel, όμως, αποκάλυψε ότι, πριν παρθεί η τελική απόφαση για τον χαρακτήρα, άλλοι διάσημοι ηθοποιοί βρέθηκαν να κάνουν οντισιόν. Για την ακρίβεια, ένας από αυτούς ήταν ο αγαπημένος μας Robert Downey Jr.

«Με βρήκαν πολύ νωρίς, πήρα τον ρόλο πολύ νωρίς, αλλά ήταν σαν ένα από αυτά τα τεστ συμφωνίας, όπου δεν έχεις κλείσει ακόμα κάτι. Θυμάμαι που περπατούσα και είδα τον Charlie Sheen να κάθεται έξω από το μπάνγκαλοου του Jerry Weintraub και σκεφτόμουν ‘Τι κάνει ο Charlie εδώ;’ Ο Nic Cage, νομίζω, και ο Robert Downey Jr. O Robert Downey Jr. έκανε επίσης το workshop για τον ρόλο που έκανα στην ταινία The Outsiders», δήλωσε.

Θυμήσου μερικές από τις πιο συγκινητικές φωτογραφίες του Daniel με τον Mr. Miyagi στην παρακάτω gallery.

© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved