Ο Harry Potter γίνεται σειρά και δεν ξέρουμε τι να πρωτορωτήσουμε

Τα νέα είναι πολύ καλά για τους λάτρεις του Hogwarts.

Η Δευτέρα περνούσε στο ίδιο βαρετό mode των τελευταίων μηνών. Σπίτι, το 6 για βόλτα και μετά σειρές και πολλά επεισόδια. Ώσπου ένα νέο εμφανίστηκε στις οθόνες. Τόσο καλό που δεν μπορούσαμε να πιστέψουμε ότι είναι αληθινό. Για την ακρίβεια, με το που είδαμε αυτό που ετοιμάζεται και βρίσκεται σκαριά, η πρώτη μας κίνηση είναι να αρχίσουμε τα τηλέφωνα προς πάσα πλευρά.

Για να πάμε στο προκείμενο, σύμφωνα με το THR, ο Harry Potter ετοιμάζεται να έρθει στη μικρή οθόνη. Πρόκειται για μία σειρά που βρίσκεται σε πολύ πρώιμο στάδιο στο HBO Max, με τα υψηλά στελέχη της WarnerMedia να μιλάνε με πολλούς πιθανούς σεναριογράφους, ώστε να καταλήξουν στο ποιος είναι ο καταλληλότερος να φέρει το επιτυχημένο σύμπαν της J.K. Rowling στην τηλεόραση.




Πηγές, μάλιστα, αναφέρουν ότι υπάρχουν πολλές ιδέες στο τραπέζι σχετικά με το πώς θα προσεγγίσουν το θέμα, όμως, προς το παρόν όλα είναι μετέωρα και δεν έχει αποφασιστεί τίποτα με σιγουριά.

«Δεν υπάρχει καμία σειρά Harry Potter σε ανάπτυξη από το στούντιο ή από την πλατφόρμα streaming», δήλωσε το HBO Max και η Warner Bros. στο Μέσο, οπότε τίποτα δεν έχει ξεκινήσει ακόμη. Το property, όμως, είναι τόσο σημαντικό που σε καμία περίπτωση δε θα γίνουν βιαστικές κινήσεις. Άσε που πρέπει και η Rowling να δώσει το ok, αφού διατηρεί τον έλεγχο των δικαιωμάτων.

Επί του πρακτέου, εμάς άλλα μάς προβληματίζουν και θα τα δεις στην παρακάτω gallery.

© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved