Κι άλλη αναβολή: Αυτή είναι η νέα ημερομηνία κυκλοφορίας του No Time To Die

Ο 007 θα φτάσει πιο αργά από αυτό που περιμέναμε στη μεγάλη οθόνη.

Εδώ και έναν χρόνο, όλος ο πλανήτης βρίσκεται να αντιμετωπίζει τις αλλαγές στη ζωή του λόγω της εμφάνισης του κορονοϊού. Η πανδημία έχει τους δικούς της νόμους και κανόνες. Ο εγκλεισμός στο σπίτι σημαίνει πολλά περισσότερα από αυτό. Οι έξοδοί μας έχουν περιοριστεί στα απολύτως απαραίτητα. Χώροι μεγάλης συγκέντρωσης κόσμου έχουν κλείσει και μαζί με αυτούς έφυγαν και αγαπημένα μας χόμπι.

Δεν ξέρουμε για εσένα, αλλά εμάς μας έχει λείψει το σινεμά. Ίσως και περισσότερο από οτιδήποτε άλλο. Αυτό που περιμένουμε να κυκλοφορήσει μία διάσημη ταινία, για να κλείσουμε τα εισιτήρια, να προμηθευτούμε τα απαραίτητα από την καντίνα και να ετοιμάσουμε ένα εκπληκτικό βράδυ.




Η ταινία No Time To Die ανήκει σε αυτές τις περιπτώσεις και, ενώ είναι έτοιμη προς κυκλοφορία, η πανδημία την πηγαίνει από αναβολή σε αναβολή. Μέχρι πρότινος, πιστεύαμε ότι τελικά ο Απρίλιος του 2021 θα είναι ο καταληκτικός μήνας, ωστόσο, μία νέα ανακοίνωση μεταφέρει την ταινία μήνες μετά.

Για την ακρίβεια, η συνέχεια του James Bond τοποθετείται πια μέσα στον Οκτώβριο του 2021 και απλώς ελπίζουμε τα πράγματα να πάνε καλά και να μην έχουμε άλλα νέα αλλαγής.

Μπες στην παρακάτω gallery για να δεις μερικές από τις φωτογραφίες της ταινίας που έχουν κυκλοφορήσει.

© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved