Ποιος είναι ο 13χρονος Brayden Harrington που μίλησε στην ορκωμοσία του Joe Biden;

Τι το ξεχωριστό έχει ο Brayden;

Τι ξεχωριστό είχε η ορκωμοσία του 46ου Προέδρου της Αμερικής; Φρέσκα ονόματα και νέα παιδιά παραβρέθηκαν στην τελετή και μάλιστα η φωνή τους ακούστηκε σε κάθε γωνιά της γης. Η Amanda Gorman στάθηκε στο πλευρό του Joe Biden και τον τίμησε με ένα υπέροχο ποίημα. Καλλιτέχνες επίσης βρέθηκαν στην ορκωμοσία με τη Lady Gaga να ερμηνεύει τον Εθνικό Ύμνο. Όσο για τις εμφανίσεις αργά το βράδυ της Τετάρτης στο «Celebration America»; Όλοι οι καλλιτέχνες ήταν εκθαμβωτικοί.

Λοιπόν, πέρα από τα παραπάνω ονόματα ακόμη ένα πρόσωπο κέντρισε το ενδιαφέρον του κοινού και δεν είναι άλλο από το όνομα του 13χρονου Brayden Harrington. Το αγόρι έβγαλε λόγο προς τιμήν του Joe Biden και τα λόγια που απήγγειλε θα μείνουν χαραγμένα στο χρόνο, διάβασε ένα απόσπασμα του John F. Kennedy από το 1961 και συγκίνησε τα πλήθη.



Ο Brayden Harrington έχει βγάλει ξανά λόγο στο παρελθόν για τον Joe Biden. Ο λόγος για το Democratic National Convention, όπου ο μικρός φίλος του Joe Biden έκανε το μεγαλύτερο βήμα της ζωής του και πράγματι ξεπέρασε τον εαυτό του. Μάλιστα έχει πει σε δηλώσεις του πως ήταν αρκετά νευρικός στην πρώτη του ομιλία το 2020 αλλά εκείνο που του έδωσε κουράγιο ήταν η σκέψη πως από το λόγο του μπορεί να ενθαρρύνει και άλλα παιδιά με το ίδιο πρόβλημα.



Ο Brayden έχει πρόβλημα με την ομιλία του με αποτέλεσμα να τραυλίζει, έτσι, ο Joe Biden του έδωσε κάποιες συμβουλές ώστε να τον βοηθήσει να αντιμετωπίσει αυτή του την δυσκολία και αξίζει να σημειωθεί πως ο Joe Biden είχε το ίδιο ακριβώς πρόβλημα με τον Brayden.

Οι δυο τους, όπως αναφέρουν τα ξένα Μέσα Ενημέρωσης, γνωρίστηκαν σε μια προεκλογική καμπάνια του Joe Biden. Αφού ο τέως Πρόεδρος των ΗΠΑ επισκέφθηκε τη γειτονιά του Brayden, του μίλησε και μάλιστα έσκυψε στο πλευρό του για να του τονίσει πως το πρόβλημά του δεν τον καθορίζει.



Ποιες ήταν οι συμβουλές του προέδρου; Να υπογραμμίζει τις λέξεις που τον δυσκολεύουν, να τραβά κάθετες γραμμές για να χωρίζει τις προτάσεις και το βασικότερο, να παίρνει ανάσες. Μετά τις συμβουλές λοιπόν, του έδωσε το βήμα να τις κάνει και πράξη.

Ο Brayden λοιπόν έχει θέσει υψηλούς στόχους και μάλιστα όπως αποκαλύπτεται από το The List, σκοπεύει τον Αύγουστο του 2021 να κυκλοφορήσει ένα παιδικό βιβλίο με τίτλο «Brayden Speaks Up».

© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved