Η Marvel θα κυκλοφορήσει το πιο επικό ντοκιμαντέρ που φανταζόσουν

Το πρόγραμμά μας αναμένεται πιο γεμάτο από αυτό που φανταζόμασταν.

Η Marvel έχει ανακοινώσει την έλευση πολλών νέων παραγωγών τα επόμενα χρόνια. Έτσι, λοιπόν, όσο και να στενοχωριόμαστε που η φάση των Avengers τελείωσε, έχουμε πολλά να περιμένουμε. Το prequel της Black Widow, τις σειρές του Disney+, νέους ήρωες που πρόκειται να κάνουν την εμφάνισή τους δίνοντας νόημα στις κινηματογραφικές μας επισκέψεις.

Παραμένοντας σε καραντίνα και ψάχνοντας διαρκώς νέα πρότζεκτ που θα κρατήσουν το ενδιαφέρον μας αμείωτο, η Marvel φαίνεται ότι νιώθει την ανάγκη να μοιράζεται με το κοινό επικές της αποφάσεις. Τι εννοούμε με αυτό;



Τον Φεβρουάριο που μας έρχεται, η αγαπημένη εταιρεία παραγωγής σκοπεύει να κυκλοφορήσει ένα ντοκιμαντέρ με τίτλο Behind the Mask. Αυτό ουσιαστικά θα παρουσιάζει την ιστορία των πιο διάσημων ηρώων της Marvel, φτάνοντας σε εικονικά σημεία των 80ετούς ιστορίας της. Θα αναλύσει τους χαρακτήρες και τα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά τους εξηγώντας πώς αυτά σχετίζονται με τα δικαιώματα και την ταυτότητα.

Το ντοκιμαντέρ θα κυκλοφορήσει στο Disney+ στις 12 Φεβρουαρίου και αποτελεί μία από τις πιο πολυαναμενόμενες παραγωγές που έχουν ανακοινωθεί. Το σίγουρο είναι ότι έχουμε ακόμα να δούμε πολλά τόσο από τη Marvel συγκεκριμένα όσο και από την Disney στο σύνολό της.

Ας θυμηθούμε μερικούς από τους πιο αγαπημένους ήρωες που μας έχουν συστηθεί ανά τα χρόνια στην παρακάτω gallery.

© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved