Το εναλλακτικό σενάριο του Spider-Man είναι πολύ, πολύ σκοτεινό

Αυτό θα έχει πολύ ενδιαφέρον να το δούμε.

Η Marvel ετοιμάζει μία ολόκληρη σειρά από νέα πρότζεκτ. Ταινίες -κάποιες είναι έτοιμες, αλλά καθυστέρησαν λόγω κορονοϊού-, σειρές στο Disney+ και πολλά ακόμα που θα βρεθούν στην περίφημη 4η Φάση της. Όπως θυμάσαι, μέσα σε αυτά, είναι και το What If?, μία σειρά που ουσιαστικά παίρνει διάσημους χαρακτήρες και τους αλλάζει τις ιστορίες τους.

Τι πρόκειται να δούμε στη συνέχεια; Τον Peter Parker να έχει αλλάξει πλευρά και να έχει βρεθεί ρουφηγμένος από τις σκοτεινές δυνάμεις. Όταν υπό κανονικές συνθήκες ήρθε σε επαφή με το εξωγήινο παράσιτο, τελικά το απέρριψε, όμως, τώρα, η Marvel θέλει να πάει αυτό το σενάριο ένα βήμα παραπέρα.




Ο σεναριογράφος Chrip Zdarsky και ο καλλιτέχνης Pasqual Ferry ενώνουν τις δυνάμεις τους για τη νέα Spider-Man: Spider’s Shadow miniseries, με σκοπό να δείξουν πώς θα ήταν ο Spider-Man αν είχε γίνει κακός.

«Ο Peter Parker κάποια στιγμή έβαλε μία στολή εξωγήινου που σχεδόν κατέστρεψε τη ζωή του, αλλά τι θα γινόταν αν δεν την είχε βγάλει ποτέ; Αγνοώντας κάθε προειδοποίηση, ο Spidey αγκαλιάζει τη σκοτεινή συμβίωση! Στοιχειωμένος από απαίσιους εφιάλτες και εξαντλημένος από ένα ατελείωτο μπαράζ κακών τύπων, ο Peter φαίνεται ότι δεν μπορεί να έχει ένα διάλειμμα αυτές τις μέρες. Οπότε, όταν ο Hobgoblin επιτίθεται, βρίσκει έναν ήρωα στο τέλος του σκοινιού… και ευάλωτο στα νέα, σκοτεινά ένστικτα. Ο Spider-Man πρόκειται να αλλάξει τους κανόνες, αλλά είναι ο Peter αυτός που πραγματικά είναι στα ηνία;»

Μπες στην παρακάτω gallery για να θυμηθείς υπέροχες στιγμές του Spidey.

© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved