Joe Jonas: Από τραγουδιστής γίνεται πιλότος! Τι ετοιμάζει ο καλλιτέχνης;

Στροφή στην καριέρα του κάνει ο Joe!

Όλα αλλάζουν στον κόσμο των αγαπημένων μας celebs και αυτή τη φορά τα νέα είναι θαυμάσια για τον αγαπημένο σου Joe Jonas. Ο τραγουδιστής ανακοίνωσε το νέο του εγχείρημα και είναι σίγουρο πως θα το λατρέψεις!

Φαίνεται πως ο Joe κάνει… στροφή στην καριέρα του και από τραγουδιστή θα τον δούμε πιλότο. Πώς θα γίνει όμως αυτό; Στον επίσημο λογαριασμό του στο Instagram ο καλλιτέχνης δημοσίευσε ένα άρθρο της ιστοσελίδας «Deadline» στο οποίο φαίνεται ξεκάθαρα το νέο βήμα του και αμέσως εξηγούμαστε!

Πρόκειται για το ντεμπούτο το Joe Jonas στη μεγάλη οθόνη και πρόκειται πραγματικά για ένα στοίχημα με τον εαυτό του. Ο τραγουδιστής θα αναλάβει να ενσαρκώσει τον πραγματικό χαρακτήρα του Marty Goode, έναν πιλότο μαχητικών αεροσκαφών στην ταινία «Devotion».

https://www.instagram.com/p/CJ9RT-5BxCe/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Πρόκειται να συμπρωταγωνιστήσει με τον Jonathan Majors και τον Glen Powell και θα δώσουν ζωή στην αληθινή ιστορία δύο πιλότων μαχητικών αεροσκαφών του Πολεμικού Ναυτικού των ΗΠΑ. Η ιστορία εκτυλίσσεται γύρω από τη φιλία που αναπτύσσουν ενώ υπηρετούν τη χώρα τους τα χρόνια του Ψυχρού Πολέμου.

Από την ανάρτηση του Joe Jonas φαίνεται πως η ταινία τώρα πρόκειται να ξεκινήσει τα γυρίσματα επομένως καταλαβαίνεις πως ακόμη δεν υπάρχει κάποια επίσημη ενημέρωση για την ημερομηνία κυκλοφορίας της.



© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved