Η πρώτη ταινία της Sia είναι έτοιμη και έχουμε το επίσημο trailer

Είσαι έτοιμη να δεις το επίσημο trailer του «Music»;

Το πρώτο συγγραφικό εγχείρημα της καλλιτέχνιδας Sia είναι γεγονός και μάλιστα μόλις είδαμε το trailer της ταινίας «Music» που πρόκειται να κυκλοφορήσει σύντομα. Αξίζει να αναφέρουμε πως το σενάριο της ταινίας αυτής είναι το αποτέλεσμα συνεργασίας της Sia με τον συγγραφέα παιδικών βιβλίων Dallaw Clayton και η ιστορία ξέρουμε πως θα σε συγκινήσει.

Η υπόθεση του «Music» είναι ήδη γνωστή. Πρόκειται για ένα μουσικό δράμα στο οποίο κεντρικά πρόσωπα θα είναι η Zu και η Music, δύο αδερφές που έρχονται αντιμέτωπες με το σκληρό πρόσωπο της ζωής.

Πρωταγωνιστές της ταινίας είναι οι Kate Hudson, Maddie Ziegler και Leslie Odom Jr. Το κορίτσι της γνωστής επιτυχίας «Chandelier» Maddie Ziegler, θα αναλάβει να ενσαρκώσει το ρόλο της μικρής Music και σίγουρα οι υποκριτικές της ικανότητες θα μας ενθουσιάσουν.



Αξίζει να σημειωθεί επίσης πως η Sia εκτός από τη σκηνοθετική επιμέλεια έχει δώσει ζωή σε δέκα νέα κομμάτια τα οποία θα τα ακούσουμε στην ταινία αλλά θα τα βρούμε και στο album «Music- Songs From and Inspired by The Motion Picture». Όπως όλα δείχνουν η ταινία θα είναι διαθέσιμη σε όλες τις on-demand πλατφόρμες στις 12 Φεβρουαρίου.

Δες στο παρακάτω video το επίσημο trailer.



© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved