Ακολούθησε αυτούς τους χορευτές και τα videos σου στο Tik-Tok θα γίνουν viral

Πάρε ιδέες από αυτούς τους χορευτές και δεν θα χάσεις.

Όσο κι αν θέλεις να το κρύψεις εμείς ξέρουμε πως κάθε λίγο και λιγάκι αναζητείς νέα χορευτικά challenges στο Τik- Tok και προσπαθείς μανιωδώς να μάθεις τις νέες χορογραφίες τους. Το Tik- Tok πρέπει να παραδεχθούμε πως κατά τη διάρκεια της πρώτης καραντίνας, αλλά και αυτής που διανύουμε, έχει λειτουργήσει σχεδόν λυτρωτικά αφού μόνο χαρά μπορεί να μας προσφέρει.

Τα videos στην πλατφόρμα με χρήστες που χορεύουν ολοένα και αυξάνονται και μοιάζει πια να είναι σαν βασική προϋπόθεση να γνωρίζει κάποιος χορό για να δημιουργήσει λογαριασμό στην εφαρμογή.

Λοιπόν αν δεν είσαι και τόσο καλή στις κινήσεις σου και σου μοιάζει δύσκολο να συγχρονιστείς με το ρυθμό της μουσικής σου έχουμε την ιδανικότερη λύση! Στο Instagram υπάρχουν πολλά προφίλ στα οποία επαγγελματίες χορευτές ανεβάζουν videos και σε διαβεβαιώνουμε πως αν τους ακολουθήσεις και παρακολουθήσεις όσα ανεβάζουν, τα videos σου στο Tik- Tok θα πάρουν χιλιάδες likes.

Johnny Blaze
O J Blaze έχει χορέψει για πολλούς διάσημους καλλιτέχνες όπως η Cardi B και ο Chris Brown. Έχει ανεβάσει διάφορα challenges στο προφίλ του και σίγουρα είναι ο άνθρωπός σου. Εν τω μεταξύ ετοιμάσου να τον δεις να χορεύει με τον Justin Bieber.

https://www.instagram.com/reel/CJOqIHvJVdj/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Parris Goebel
Σίγουρα αυτό το προφίλ της χορογράφου Parris είναι το κατάλληλο για εσένα. Με χορογραφίες της Ariana Grande και της Jennifer Lopez θα μάθεις σίγουρα να χορεύεις υπέροχα.

https://www.instagram.com/p/CJ0FfxmHCPk/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Delaney Glazer
Κάποιοι άνθρωποι είναι γεννημένοι χορευτές και η Delaney είναι μια από αυτές.

https://www.instagram.com/p/CJVEHDXlk-Z/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Vinh Nguyen
Ο μάστερ του Tik- Tok! Κάνει διαδικτυακά μαθήματα μέσω των social media του και σίγουρα θα μάθεις κάθε κίνηση σε κάθε χορογραφία!

https://www.instagram.com/p/CF-HnYUFyTt/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading


Δες στη
gallery μερικά από τα επικότερα viral challenges του Tik-Tok.

© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved