6+1 υπέροχα quotes της Frida Kahlo για να βρεις την αισιοδοξία που ψάχνεις

Αυτά είναι τα quotes που θα σε εμπνεύσουν όσο μένεις σπίτι.

Η διάσημη μεξικανικής καταγωγής καλλιτέχνιδα Frida Kahlo μπορεί να ήταν γνωστή για τα φανταστικά έργα τέχνης της, αλλά ήταν επίσης μια εξαιρετική ποιήτρια. Πριν από το θάνατό της το 1954, η ζωή της δεν ήταν, αυτό που λέμε, στρωμένη με ροδοπέταλα.

Σε νεαρή ηλικία αρρώστησε από πολιομυελίτιδα και αυτό είχε ως αποτέλεσμα το ένα της πόδι να μείνει ημιπαράλυτο. Το 1925, στα 18 της, μετά από ένα τροχαίο υποβλήθηκε σε πολλές εγχειρίσεις και έκτοτε η ζωή της ήταν γεμάτη θλίψη. Δεν έχασε την αισιοδοξία της όμως και στην πορεία γνώρισε τον Diego Rivera, έναν από τους πιο επιτυχημένους καλλιτέχνες του Μεξικού εκείνη την εποχή. Ερωτεύτηκαν και παντρεύτηκαν.

Η Frida, εξέφραζε όλα της τα συναισθήματα μέσα από τα έργα της αλλά και τα γραπτά της! Μέσα από την πανέμορφα μοναδική ματιά της η καλλιτέχνιδα αποτύπωνε με εντονα χρώματα ό,τι την προβλημάτιζε και ό,τι έβλεπε στο έξω κόσμο. Αρκετά έργα της είναι αυτοπροσωπογραφίες, μέσα από τις οποίες εκφράζεται ο προσωπικός πόνος



Παρά τα δεινά της ζωής της, η καλλιτέχνιδα ήταν και είναι το τρανό παράδειγμα της… αισιοδοξίας, τουλάχιστον μέσα από τα quotes της, αποπνέει μια αισιοδοξία που σίγουρα έχεις ανάγκη να υιοθετήσεις όσο θα παραμείνεις σπίτι και οι τοίχοι δεν σε χωράνε.

Μπες στη gallery και βρες τα υπέροχα quotes της Frida Kahlo από τα οποία σίγουρα θα εμπνευστείς.

© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved