Marvel Alert: Επιστρέφει ο Chris Evans στον ρόλο του Captain America;

Ξεκάθαρα υπερψηφίζουμε ένα τέτοιο σενάριο.

Πολλά συνέβησαν στο Endgame. Εξαιρετικά σεναριακά, χωρίς αυτό να σημαίνει ότι δε στενοχωρηθήκαμε με κάποιες εξελίξεις. Ο Iron Man, για παράδειγμα, θυσιάστηκε για τη ανθρωπότητα, άφησε και το περίφημο I Love you 3000 μήνυμα – ολόγραμμα στην κόρη του και τα δάκρυα αναμενόμενα κύλησαν στα μάτια μας. Η Black Widow είχε θυσιαστεί λίγο πριν για να πάρει ο Hawkeye το Πετράδι της Ψυχής, πεθαίνοντας ηρωικά. Και, τελικά, ο Captain America ταξίδεψε στο παρελθόν για να ζήσει τη ζωή που πάντα ήθελε με τον έρωτα της ζωής του aka Peggy Carter.

GIF by Mashable

Όπως καταλαβαίνεις -και θυμάσαι- περάσαμε δύσκολα στο σινεμά βλέποντας την εν λόγω ταινία. Το πιο δύσκολο, βέβαια, μάλλον ήταν μετά, όταν αρχίσαμε να συνειδητοποιούμε ότι οι παραπάνω χαρακτήρες δε θα επέστρεφαν ξανά στη μεγάλη οθόνη και στις μελλοντικές παραγωγές της Marvel -Μόνο η Natasha Romanoff στη μορφή prequel-.

Το Deadline, ωστόσο, ισχυρίζεται ότι ο Chris Evans βρίσκεται σε συζητήσεις για να επιστρέψει στο MCU (σ.σ. Marvel Cinematic Universe) και να αναβιώσει τον ρόλο του Captain America σε μελλοντικό πρότζεκτ της εταιρείας παραγωγής. Όχι σε μία ταινία που θα βασίζεται στον ήρωα, αλλά περισσότερο έχοντας ένα πιο υποστηρικτικό κομμάτι.

Προς το παρόν, δεν έχουμε κάποια επίσημη επιβεβαίωση, όμως, αν αυτά γίνουν πραγματικότητα, θα χαρούμε πάρα, μα πάρα πολύ.



© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved