Ο Tom Holland έκανε ένα πολύ περίεργο tweet & το κοινό εκνευρίστηκε

Τι μπορεί να εννοεί με αυτό που είπε;

Ο Tom Holland είναι ένα παιδί που έχει καταφέρει να κατακτήσει το κοινό. Οι ταινίες στις οποίες έχει συμμετάσχει συγκαταλέγονται ανάμεσα στα μεγαλύτερα blockbuster του κινηματογράφου, οπότε εκ των πραγμάτων η φήμη του θα εξαπλωνόταν σε όλον τον πλανήτη.

Πέρα από το καθαρά υποκριτικό κομμάτι, όμως, ο ηθοποιός φαίνεται να είναι ένα πολύ συμπαθητικό παιδί. Κάθε φορά που τον βλέπουμε σε συνεντεύξεις του, η θετική ενέργεια που αποπνέει είναι διάχυτη στον χώρο. Με τούτα και με εκείνα, ό,τι και να κάνει, έρχεται κατευθείαν στο προσκήνιο.

Πρόσφατα, λοιπόν, ο Holland είπε να κάνει ένα πολύ μυστήριο tweet.

Το κοινό, φυσικά, το είδε, αλλά δεν μπορούσε με τίποτα να καταλάβει τι ακριβώς σημαίνει. Λογικά δε θα αργήσουμε να μάθουμε, αφού η πολυπόθητη ημέρα έφτασε, αλλά, συνέβη κάτι άλλο απρόσμενο. Οι χρήστες του Twitter νευρίασαν στην ιδέα ότι μπορεί να ενθουσιαστούν, αλλά να μην είναι τελικά και κάτι το φοβερό. Οπότε, άρχισαν τα tweets για το σχόλιό του, αναφερόμενοι ακόμα και στον τρόπο που έγραψε την ημερομηνία. Να σου θυμίσουμε ότι στην Αμερική γράφουν 1/14/2021 και όχι 14/1/2021.

Ομολογουμένως, όταν είσαι ένα τόσο διάσημο παιδί, θα ασχοληθεί όλος ο πλανήτης, αλλά την πιθανότητα του το κοινό να μιλήσει πιο επιθετικά μάλλον δεν την περιμέναμε.

Αναμένουμε, λοιπόν, πολύ σύντομα τα νεότερα.



© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved