Πώς θα κάνεις δικό σου το πρώτο photo book της Billie Eilish

Η Billie Eilish θα δημοσιεύσει όλες τις φωτογραφίες από την παιδική της ηλικία.

Δεν θα μπορούσαν να είναι πιο ευχάριστα τα νέα για τους fans της Billie Eilish! Το pop είδωλο πρόκειται να φέρει στο φως ένα photo book στο οποίο θα έχουν όλοι της οι θαυμαστές τη δυνατότητα να δουν κάθε φάση της ζωής της ξεφυλλίζοντάς το.

Η είδηση ήρθε από τα social media της νεαρής καλλιτέχνιδας και οι διαδικτυακοί της φίλοι ενθουσιάστηκαν! Το photo book της Billie θα είναι το πρώτο… άλμπουμ φωτογραφιών της που θα κυκλοφορήσει και μάλιστα μέσα σε αυτό θα υπάρχουν εκατοντάδες ακυκλοφόρητες φωτογραφίες που θα δουν το φως της δημοσιότητας.

https://www.instagram.com/p/CJ9AgXcl6XO/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Φυσικά οι φωτογραφίες αυτές θα είναι από τα παιδικά της χρόνια μέχρι και σήμερα, κάτι που κάνει τους θαυμαστές της να ανυπομονούν. Εκτός αυτών, στο άλμπουμ θα υπάρχει υλικό και από το ντοκιμαντέρ της «Billie Eilish: The World a Little Blurry», το οποίο πρόκειται να κάνει την πρεμιέρα του στη μεγάλη οθόνη αλλά και στο Apple TV στις 26 Φεβρουαρίου.



Όπως αναγράφεται στο billboard, η Billie δήλωσε πως πέρασε αμέτρητες ώρες ψάχνοντας τα οικογενειακά άλμπουμ φωτογραφιών για να φτιάξει το πρώτο της photo album. Το project της θα κυκλοφορήσει ταυτόχρονα με ένα ηχητικό βιβλίο, στο οποίο η Billie θα μιλά για τις επιτυχίες στην πορεία της καριέρας της αλλά και θα μοιραστεί ιστορίες για την προσωπική της ζωή.

«Αυτό θα είναι ένα ηχητικό βιβλίο που δεν θα συγκρίνεται με κανένα άλλο.» τόνισε σε σχετικό δελτίο τύπου.

Και τα δύο της project θα κυκλοφορήσουν στις 11 Μάϊου από τις εκδόσεις «Grand Central Publishing» και ήδη έχουν ξεκινήσει οι προ-παραγγελίες μέσα από την ιστοσελίδα billieeilish.com/book.



© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved