Τρως τα νύχια σου; 3 tricks για να σταματήσεις να το κάνεις

Σε κανέναν δεν αρέσει αυτό

Το φάγωμα των νυχιών είναι ένα φαινόμενο που παρατηρείται συχνά στην εφηβεία, τόσο σε κορίτσια, όσο και σε αγόρια. Ναι, δυστυχώς η κακιά αυτή συνήθεια (γιατί για κακιά πρόκειται) δεν κάνει διακρίσεις στο φύλο. Αν το ξεκινήσεις, θα το κάνεις για πάντα. Και αλήθεια πίστεψε μας, δεν θα σου προσφέρει τίποτα καλό.

Ίσως έτσι να πιστεύεις πως διώχνεις το άγχος σου ή ό,τι άλλο νιώθεις, όμως ήρθε η ώρα να σταματήσεις αυτήν τη συνήθεια και εμείς θα σε βοηθήσουμε. Πώς; Με τρία απλά κόλπα που ενδεχομένως να μην είχες σκεφτεί μέχρι σήμερα να τα εφαρμόσεις. Ακολούθησε τα, και δεν θα χάσεις.

Έχουμε και λέμε:

Trick #1: Υποσχέσου στον εαυτό σου πως θα σταματήσεις

Αυτό είναι το πρώτο και πιο δύσκολο βήμα. Πρέπει να πάρεις απόφαση να σταματήσεις αυτήν τη συνήθεια και θα το κάνεις μόνο αν το υποσχεθείς στον εαυτό σου. Ναι, μπορεί μια τέτοια υπόσχεση να φαίνεται αστεία, όμως πρέπει να δεσμευτείς πως θα το κάνεις, εάν θέλεις να έχεις αποτελέσματα. Όταν θα νιώθεις την ανάγκη να φας τα νύχια σου, θυμήσου την υπόσχεση που έδωσες και τους λόγους για τους οποίους είπες πως θα σταματήσεις και θα δεις αμέσως τη διαφορά.

Trick #2: Κράτα τα χέρια σου απασχολημένα

Μπορεί να δαγκώνεις τα νύχια σου από πλήξη και βαρεμάρα. Αν συμβαίνει αυτό, προσπάθησε να κρατάς τα χέρια σου απασχολημένα. Όταν αισθάνεσαι την επιθυμία να δαγκώσεις τα νύχια σου, βρες κάτι άλλο να κάνεις. Μπορείς ακόμη να δοκιμάσεις να στέλνεις μηνύματα στις φίλες σου ή να παίξεις κάποιο παιχνίδι στο κινητό σου. Βασικά, κάθε δραστηριότητα που κρατάει τα χέρια σου μακριά από το στόμα σου είναι ιδανική.

Trick #3: Βάψε τα νύχια σου

Το να βάψεις τα νύχια σου είναι ένας πολύ καλός τρόπος για να περιορίσεις το δάγκωμα τους. Ο λόγος; Όταν τα νύχια σου είναι βαμμένα είναι πολύ πιο ευδιάκριτα ... και σίγουρα δεν θέλεις να φας το χρώμα. Ως αποτέλεσμα, τα νύχια σου είναι τόσο όμορφα ευχάριστα που δεν θα θες να τα καταστρέψεις, τρώγοντας το βερνίκι.

Tip: Δοκίμασε να βάψεις τα νύχια σου με το αγαπημένο σου χρώμα, αυτό θα σε αποθαρρύνει περισσότερο και δεν θα θες να τα χαλάσεις.

© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved