Ο σταρ του Game of Thrones μιλάει για την πιο σοκαριστική σκηνή της σειράς

Εσύ πώς ακριβώς ένιωσες όταν συνέβη αυτό την ώρα που παρακολουθούσες το επεισόδιο;

Το Game of Thrones μπορεί να τελείωσε εδώ και αρκετό καιρό, ωστόσο, η αγάπη που άφησε πίσω του παραμένει. Δε μας νοιάζει που η τελευταία σεζόν ήταν κατά γενική ομολογία κατώτερη των προσδοκιών μας. Των προσδοκιών που οι δημιουργοί είχαν δημιουργήσει. Όλο το frenzy των επικών μαχών, των ανατροπών, του άγχους που μας δημιούργησε για μια δεκαετία θα μείνει ανεξίτηλα χαραγμένο στη μνήμη μας.

Θυμάσαι στο τέλος της πρώτης σεζόν, όταν προς έκπληξη όλων ο Joffrey αντί να χαρίσει τη ζωή στον Ned αποφάσισε τελικά να τον αποκεφαλίσει; Μέχρι και η Cersei τον προέτρεπε να μην το κάνει. Όχι γιατί ήταν η μεγαλύτερη συμπάθειά της, αλλά γιατί ήξερε ότι μία τέτοια πράξη θα είχε ως αποτέλεσμα να ξεσηκωθεί όλος ο Βορράς εναντίον τους -κάτι που έγινε-.




Ο Sean Bean που υποδύθηκε τον Lod Eddard Stark μίλησε για τη σοκαριστική σκηνή που άφησε όλους τους θεατές καθηλωμένους στους δέκτες τους και για τα συναισθήματα που δημιουργήθηκαν στη θέασή της:

«Υπήρχε τρόμος και δυσπιστία -που ο Joffrey άλλαξε γνώμη σχετικά με τον Ned- και, μετά, η παραίτηση και το να δεις την κόρη του, Arya, για τελευταία φορά. Προσπαθούσα να σκεφτώ και τα τέσσερα. Δεν ήταν απλά ‘Ω Θεέ μου, θα μου κόψουν το κεφάλι. Αυτός ο συνδυασμός συναισθημάτων είναι αυτός που το έκανε αυτό που ήταν, υποθέτω»

© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved