Harry Potter: Ο μπαμπάς του «Draco» δεν ήξερε κάτι πολύ, πολύ βασικό

Υπάρχει ένα πολύ αστείο βίντεο που έχει βγει στη δημοσιότητα.

Ξέρεις τι θυμάμαι περισσότερο από τις ταινίες του Harry Potter; Τη μουσική και, μάλιστα, αυτή που έπεφτε πάντα στο intro, εκεί στα πρώτα λεπτά των ταινιών. Σίγουρα ήταν καταπληκτική μουσική και πολύ ταιριαστή, αλλά ο λόγος που μου άρεσε δεν ήταν τόσο από εκτελεστικής άποψης, παρά συναισθηματικής. Ήταν ο τρόπος με τον οποίο σήμανε η αρχή της κάθε νέας ιστορίας και, ως φανατική που ήμουν, δεν είχα καλύτερο.

Ο περισσότερος κόσμος έχει δει τις συγκεκριμένες ταινίες, εξ ου και ανήκουν στις πιο επιτυχημένες και κερδοφόρες που έχουν κυκλοφορήσει ποτέ. Οι χαρακτήρες της είναι γνωστοί, το ίδιο και τα houses στα οποία ο κάθε μαθητής του Hogwarts κατατασσόταν.

Πώς, λοιπόν, με όλα τα παραπάνω να σου πάει το μυαλό ότι κάποιος και για να είμαστε ακριβείς ο μπαμπάς ενός από τους βασικούς σταρ δεν ήξερε το house του παιδιού του;




Ο λόγος για τον Peter Felton, τον μπαμπά του Tom Felton aka Draco Malfoy που στην προσπάθειά του να πει τον οίκο του χαρακτήρα, έκανε λάθος. Ο γιος του δεν έχασε την ευκαιρία να κάνει το συμβάν μόνιμο post και πατώντας play στη συνέχεια μπορείς να χαμογελάσεις με το χαριτωμένο σκηνικό.

https://www.instagram.com/p/CJWnK4dgecw/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved