Cobra Kai: «Έκλεψαν» το κινητό της σταρ και έβγαλαν epic φωτογραφίες

Η πολλή εμπιστοσύνη δε βγήκε τελικά σε καλό... Ή βγήκε;

Άλλη μία σεζόν της σειράς Cobra Kai προβλήθηκε και εννοείται ότι βρισκόμαστε ακόμα στο hype της ιστορίας και των πρωταγωνιστών. Είχαμε μείνει, άλλωστε, και σε ένα πολύ κρίσιμο σημείο, όπου όλο το σχολείο μετατράπηκε σε πεδίο μάχης, o Robby έριξε τον Miguel από τις σκάλες σε ανεξέλεγκτη κατάσταση, κοινώς δύσκολα τα πράγματα.

Πέρα από το κομμάτι που αφορά καθαρά στην ιστορία της σειράς, όμως, οι ηθοποιοί που βρίσκονται πίσω από τους ήρωες έχουν ήδη αναπτύξει μεγάλο κοινό που τους ακολουθεί και οι λογαριασμοί τους στο Instagram είναι το hot item της εποχής.

Πάρε, για παράδειγμα, την κόρη του Daniel LaRusso, Samantha, έναν χαρακτήρα που υποδύεται η Mary Mouser. Το προφίλ της έχει 1,2 εκατομμύρια followers και εκείνη φροντίζει να μοιράζεται συχνά υλικό μαζί τους, ώστε να έχουν λόγο να επιστρέψουν. Τι συνέβη, όμως, πρόσφατα;




Η Mouser έκανε ένα post με μία σειρά από φωτογραφίες. Όλα καλά μέχρι εδώ, «δεν είναι και κάτι περίεργο», θα μας πεις. Και αυτό θα ίσχυε, αν δε μας αποκάλυπτε ότι οι εν λόγω λήψεις τραβήχτηκαν όταν οι συνάδελφοί της αποφάσισαν να πάρουν το κινητό της και να τραβήξουν selfies τους.

«Μερικές @cobrakaiseries BTS φωτογραφίες και μετά μία σειρά από το κινητό μου που κλάπηκε και χρησιμοποιήθηκε για selfies από τους ‘φίλους’ μου.

Τους εμπιστεύομαι πολύ που αφήνω το κινητό μου ελεύθερο στο σετ; Ή μήπως αυτοί οι τύποι είναι το πραγματικό πρόβλημα εδώ; Παρεμπιπτόντως, θα πάρω όλα τα κινητά σας την επόμενη σεζόν.

Παιδιά, μπορείτε να μαντέψετε από ποια επεισόδια είναι αυτά τα στιγμιότυπα;»

© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved