Έρχεται το «Sing 2» και ξέρουμε ποιο θα είναι το cast

Είσαι έτοιμη για… τραγούδι;

Η ταινία που καθήλωσε μικρούς και μεγάλους με την πρώτη της πρεμιέρα αλλά και τις επαναλαμβανόμενες προβολές της επιστρέφει και μάλιστα τα νέα είναι ευχάριστα! Πολλοί είναι οι αγαπημένοι ηθοποιοί που θα χαρίσουν τις φωνές τους στους χαρακτήρες της ταινίας «Sing 2» και έχουμε όλες τις πληροφορίες τις οποίες χρειάζεσαι.

Η ιστορία του «Sing» ακολουθεί μια ομάδα ζώων που δηλώνουν συμμετοχή σε έναν διαγωνισμό τραγουδιού και η ελπίδα τους είναι μια, να πραγματοποιήσουν το όνειρό τους! Στο «Sing 2» o Buster Moon, aka το αγαπημένο koala, φαίνεται πως θα προσπαθήσει να προωθήσει τα ταλέντα πέρα από το τοπικό θέατρο με την ελπίδα να μπουν στο χώρο του θεάματος. Πρέπει με κάποιον τρόπο να πείσουν τον rock star Clay Calloway να εμφανιστεί στη σκηνή μαζί τους για το άνοιγμα μιας νέας παράστασης, άραγε θα τα καταφέρουν;

Θυμήσου όσα έγιναν στο «Sing 1»:



Όπως αναφέρεται στο Variety, ο Chris Meledandri σύμβουλος των στούντιο Illumination που θα αναλάβει τη συνέχεια της ταινίας, το «Sing» είναι μια… μουσική εορτή για την αδιάκοπη αναζήτηση των ονείρων, ανεξαρτήτως των προκλήσεων που μπορεί να μπαίνουν εμπόδιο. Ε λοιπόν σε αυτό θα συμφωνήσουμε απόλυτα, μιας και η ταινία αυτή είναι η απόδειξη πως αν κυνηγάς τα όνειρά σου, τίποτα δεν μπορεί να σε σταματήσει.

https://www.instagram.com/p/CJEbJkiFWgR/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Όσο για το cast της δεύτερης ταινίας; Ορισμένες από τις φωνές των χαρακτήρων παραμένουν ίδιες, όπως ο Mathew McConaughey aka Buster Moon και η Scarlett Johansson aka Ash. Πολλοί γνωστοί και αγαπημένοι σου ηθοποιοί μπαίνουν στο cast του «Sing 2» εκ των οποίων η Hasley, ο Pharell Williams, o Bono, η Chelsea Peretti και άλλοι. Όπως φαίνεται στην επίσημη ιστοσελίδα του IMDb, αυτοί θα είναι μερικοί από τους νέους ηθοποιούς της ταινίας ακόμη όμως δεν αναγράφονται οι χαρακτήρες στους οποίους θα χαρίσουν την φωνή τους. Η ταινία αναμένεται να κυκλοφορήσει στις 22 Δεκεμβρίου του 2021.

© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved