5 Fan Facts για την Emma Watson που δεν ήξερες μέχρι σήμερα

Δεν θα τα πιστεύεις.

Αν και η Emma Watson μεγάλωσε μέσα στα φώτα της δημοσιότητας υπάρχουν πολλά που ενδεχομένως δεν γνωρίζεις για εκείνη. Το κορίτσι των ταινιών του «Harry Potter» αγαπήθηκε από το κοινό και πολλοί «κόλλησαν» μαζί της. Η Hermione Granger, είναι μια από τις πιο εμβληματικές φιγούρες της ταινίας και μέχρι σήμερα αυτός ο ρόλος την ακολουθεί. Βέβαια, η πορεία της στην ηθοποιία είναι εξαιρετική και έχει ενσαρκώσει πολλούς και επιτυχημένους ρόλους.

Αλήθεια εσύ ήξερες πως οι γονείς της Emma Watson δεν είχαν καμία σχέση με το χώρο του θεάματος; Η Jacqueline Luesby και ο Chris Watson, οι γονείς της δηλαδή, είναι δικηγόροι. Ο αδερφός της Alex πάντως είναι και εκείνος ηθοποιός.

Στην ηλικία των επτά, κέρδισε σε διαγωνισμό ποίησης. Όπως αναφέρεται στο Biography, η Emma είχε και αυτό το ταλέντο. Το έργο «The Sea» του James Reeves την οδήγησε σε ενσαρκώσεις ρόλων σε σχολικές παραστάσεις.

Έχει τελειώσει σχολή θεατρικών τεχνών, έτσι έμαθε να τραγουδά, να χορεύει αλλά και να ενσαρκώνει ρόλους. Η σχολή «Stagecoach Theatre Arts school» ήταν κοντά στο σπίτι της στην Αγγλία.



Η πρώτη της επίσημη δουλειά σαν ηθοποιός ήταν στην ταινία του «Harry Potter» κάτι που ήδη γνωρίζεις, εκείνο όμως που ίσως να μην έχεις ξανακούσει είναι πως ο ρόλος της Emma στην ταινία ήταν απόφαση της J.K. Rowling.

Ήταν η πρώτη νεότερη κοπέλα που εμφανίστηκε ποτέ στο εξώφυλλο του TeenVogue. Σε ηλικία 15 χρονών, το 2005 έκανε το πρώτο της εξώφυλλο σε περιοδικό και από τότε εμφανίστηκε σε διάφορα ακόμη.

© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved