Μόλις επιβεβαιώθηκαν οι υποψίες μας για το μέλλον του Game of Thrones

Δικαίωση στους φανς του George R. R. Martin.

Ας μην μπούμε στη διαδικασία να σχολιάσουμε για χιλιοστή φορά την τραγική τελευταία σεζόν του Game of Thrones. Οι δημιουργοί μάλλον μάς έκαναν κάποιου είδους πλάκα ότι αυτό ήταν το καλύτερο σενάριο που μπορούσαν να σκεφτούν, γιατί δεν είχε καμία σχέση με τις προηγούμενες σεζόν που κυκλοφόρησαν και μας καθήλωναν ξανά και ξανά στους καναπέδες μας.

Εν πάση περιπτώσει, αυτά είναι στο παρελθόν και η ουσία είναι να εστιάσουμε στο μέλλον. Και τι είναι αυτό που περιλαμβάνει; Το House of Dragon. Για αρχή. Εκεί που όλοι έχουμε συζητάμε τη νέα σειρά που πρόκειται να παρουσιάσει την ιστορία του House Targaryen, έρχεται τώρα ο chief content officer του HBO, Casey Bloys, για να πει ξεκάθαρα ότι αυτή η σειρά δε θα είναι η μοναδική που θα δούμε στο universe του Game of Thrones.




«Αυτά είναι φανταστικά δημιουργήματα που έχουν ηλικία δεκαετιών. Δεν ήξερα ότι θα γινόταν τόσο μεγάλο, αλλά σίγουρα είναι μία πολύ καλή πηγή που έχουμε και ένας απίστευτος κόσμος. Οπότε, δεν πιστεύω ότι θα είναι απλά αυτή η μία σειρά γενικά», είπε σχετικά με το θέμα και απλώς επιβεβαίωσε τις υποψίες και τις επιθυμίες μας.

Θα μας πεις, βέβαια, αν δεν έχει πολλά spinoff το σύμπαν του Game of Thrones, ποιο θα έχει;

© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved