Γιατί ο Baby Yoda βρίσκεται παντού στο Twitter αυτές τις μέρες;

Το πόσο ζηλεύουμε δε λέγεται.

Όταν αρχίσαμε να βλέπουμε το The Mandalorian, όσο και να θέλαμε να εκθειάσουμε την προσπάθεια της Disney για την παραγωγή μίας τόσο καλής σειράς Star Wars, η προσοχή μας ήταν ξεκάθαρα στον Baby Yoda -ή Grogu όπως μάθαμε πρόσφατα. Μιλάμε για έναν τόσο γλυκό και αξιολάτρευτο χαρακτήρα που ανυπομονούμε να κυκλοφορεί το κάθε νέο επεισόδιο για να δούμε τι άλλο έχουν ετοιμάσει οι δημιουργοί για αυτόν ώστε να μας κάνει να λιώσουμε -γιατί, ναι, αυτό κάνουμε-.

Αυτές τις μέρες, ωστόσο, ο Baby Yoda βρίσκεται να φιγουράρει στο Twitter για έναν πολύ συγκεκριμένο και χριστουγεννιάτικο λόγο που μάλλον δεν μπορούσες να φανταστείς. Πολλοί λάτρεις του αποφάσισαν να τον τοποθετήσουν στην κορυφή του δέντρου της στη θέση του αστεριού. Τα tweets που έχουν κυκλοφορήσει είναι άκρως απολαυστικά.

Να πούμε, βέβαια, και το γεγονός ότι έχουμε μπει Google και ψάχνουμε πού μπορούμε να βρούμε τον αγαπημένο Grogu για να τοποθετηθεί -αν προλαβαίνει- και στο δικό μας δέντρο. Η ιδέα του να μπαίνουμε στο σπίτι και να μας χαιρετάει από ψηλά είναι τουλάχιστον υπέροχη.

Δες τα tweets στη συνέχεια.

© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved