Αγγελική Μανουσάκη: «Στην ζωή μου τα αρνητικά feedback με αφήναν πάντα αδιάφορη»

Τα σχέδια για το μέλλον, τα highlights και η Αγγελική πίσω από τις κάμερες.

Την έχεις γνωρίσει από τα videos της, την έχεις αγαπήσει από τα memes της. Το κορίτσι με το δικό της μοναδικό τρόπο μπήκε στις καρδιές όλων των χρηστών του Instagram και κατάφερε να δώσει μια ενναλακτική ματιά στην κλασική έως τώρα μορφή των ζωδίων. Τρανό παράδειγμα όλων των παραπάνω αποτελούν οι χιλιάδες followers της στα social αλλά και οι αναδημοσιεύσεις των post της.

Μπορεί να μην έχεις βρει το meme που σε εκφράζει απόλυτα, πράγμα αδύνατον, ωστόσο πίσω από τις κάμερες η Αγγελική Μανουσάκη είναι μια από εμάς! Πώς ξεκίνησε και τι ετοιμάζει για το μέλλον, πώς τα άστρα, αν θέλεις, επηρέασαν την πορεία της; Εδώ που τα λέμε, όσο κι αν ευνοούν οι πλανήτες αν δεν έχεις θέληση για αυτό που κάνεις σίγουρα θα μείνεις στάσιμη, η Αγγελική πάντως, τα έχει όλα!

Η Αγγελική Μανουσάκη μίλησε αποκλειστικά στο Teen Queen και την Ανθία Φιλιππή και ήρθε η ώρα να την μάθεις καλύτερα.

1. Δεν θα μπορούσαμε να ξεκινήσουμε με άλλη ερώτηση εκτός αυτής: Τι ζώδιο είσαι Αγγελική;
Λοιπόν είμαι Αιγόκερως με ωροσκόπο ζυγό! Έχω σελήνη στον Tοξότη και Eρμή Αφροδίτη και Άρη στον Αιγόκερω ! Γενικά ο Αιγόκερως επικρατεί στον χάρτη μου!

2. Πιστεύεις πως το ζώδιό σου ίσως να είναι ο λόγος για την έως τώρα πορεία σου;
Το ζώδιο μου όχι αλλά εάν αποδώσουμε στα άστρα την πορεία μου σιγουρά βοήθησε ο Δίας στον Αιγόκερω, που ήταν όλο το 2020 και μου έδωσε την ώθηση να πραγματοποιηθούν όσα έγιναν.

manousaki aggeliki

3. Οι πιο παλιοί σίγουρα σε θυμούνται από το kasseta.gr. Θυμάσαι τα πρώτα σου βήματα εκεί; Πώς ήταν η Αγγελική του τότε;
Με θυμάμαι ναι! Η αλήθεια είναι πως δεν έχει αλλάξει κάτι. H μοναδική αλλαγή είναι ότι δεν είμαι στο kaseta.gr πλέον και ανήκω στην οικογένεια της Panik Relations, που μαζί θα τρέξουμε ανάλογα projects στο full και ακριβώς όπως τα φαντάζομαι! Τώρα όσον αφορά την Αγγελική του τότε με την Αγγελική του σήμερα θα έλεγα πως είμαι πιο προσγειωμένη και ξέρω καλύτερα τι θέλω !

4. Τελικά όλα αυτά οφείλονται στο κληρονομικό σου χάρισμα;
Δεν νομίζω πως οφείλετε σε κληρονομικό χάρισμα! Αυτό όλο που έχει δημιουργηθεί είναι πάντρεμα γνώσεων - που ακόμα θέλουν δουλίτσα - και πάντα του προσωπικού μου χιούμορ.

5. Κοιτώντας πίσω, ποια είναι τα «highlights» της καριέρας σου;
Θεωρώ πως είμαι ακόμα στο 1% της πορείας της καριέρας μου, τουλάχιστον στα δικά μου μάτια έχω πολλά να δώσω, να δημιουργήσω και να ζήσω! Αλλά στα highlights της χρονιάς που πέρασε μέσα σε όλο αυτό που ζούμε μπορώ να πω πως όλη αυτή η απότομη αποδοχή και η απενοχοποίηση των ζωδίων είναι σίγουρα μέσα. Πρέπει να παραδεχτείς πως ήταν κάπως guilty pleasure και δεν το λέγαμε δημοσιά, τουλάχιστον όχι τα άτομα της γενιάς μου. Χαίρομαι λοιπόν, που είμαι το youth άτομο που το εκπροσωπεί!

6. Στην καθημερινότητά σου πώς είσαι; Τι κάνεις πίσω από τις κάμερες;
Στην καθημερινότητα μου ό,τι βλέπεις αυτό ακριβώς είμαι... συν ότι παίζω σκάκι, leagueoflegends και τρώω πλέον πολύ!

https://www.instagram.com/tv/CGkH2gQgzba/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

7. Στην πρόσφατη συνέντευξή σου στο «MAD TV» δήλωσες πως δε σε βλέπουμε στην εκπομπή «POP UP» λόγω μιας… παρανόηση. Για να καταλάβουν και όσοι δεν είδαν τη συνέντευξη αυτή υπήρξε η εντύπωση πως εσύ θα κάνεις τη στήλη των αστρολογικών προβλέψεων; Σωστά τα λέω; Θα έβλεπες στο μέλλον τον εαυτό σου στη θέση της Λίτσας ας πούμε;
Κοίτα δεν θέλω να πάρω την θέση κανενός. Θαυμάζω και παρακολουθώ τους ανθρώπους που κάνουν αστρολογικές προβλέψεις αλλά εγώ θέλω απλά να συνεχίσω να εκπροσωπώ τον τομέα της αστρολογίας με απλές ορολογίες και αρκετές φορές… «νεανικές». Επειδή το αγαπώ θα με βγάλει σίγουρα εκεί που πρέπει να με βγάλει!

8. Σε ακολουθεί τεράστιο μερίδιο ανθρώπων στα social media κάτι που σημαίνει σίγουρα πως κάτι κάνεις καλά, ποιο είναι εκείνο το μαγικό συστατικό της επιτυχίας;
Το βασικό είναι πως αγαπάω αυτό που κάνω και είμαι ο εαυτός μου! Η αμεσότητα είναι βασικό μου χαρακτηριστικό και προσπαθώ να μεταφέρω την πληροφορία, δηλαδή ένα χαρακτηριστικό ενός ζωδίου, γρήγορα και με χιούμορ μέσα από μία εικόνα ή ένα βίντεο και όχι μόνο μέσα από μακροσκελές κείμενα θεωρώ άλλωστε πως αυτό ήταν κάτι που έλειπε.

https://www.instagram.com/p/CGz9P9Xg43Z/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

9. Βέβαια υπάρχουν και οι εριστικοί των social! Έχεις δεχθεί μηνύματα από ανθρώπους που δεν έμειναν ικανοποιημένοι από κάποιο σχόλιό σου για το ζώδιό τους;
Εννοείται πως έχω λάβει αλλά συνήθως τα θετικά μηνύματα είναι περισσότερα από τα αρνητικά γενικότερα όμως στην ζωή μου τα αρνητικά feedback με αφήναν πάντα αδιάφορη. Άσε που εάν κάποιος δεν έχει τον χαρακτηρισμό που περιγράφω στο memes μου δεν φταίω εγώ αλλά ο αστρολογικός του χάρτης που κάτι άλλο θα τον ορίζει και δεν έχει το χαρακτηριστικό αυτό!

10. Είχες ποτέ κάποια σχέση που να τελείωσε και να είπες π.χ «τα άστρα μιλούσαν εγώ δεν τα άκουγα»;
Να ήταν μία καλά θα ήταν! Μωρέ τα άστρα μου μιλάνε...εγώ δεν τα ακούω!

manousaki aggeliki

11. Και τώρα θα ανοίξουμε ένα κεφάλαιο κρίσιμο! Με ποιο ζώδιο δεν πρέπει ΠΟΤΕ να μπλέξει κάποιο από τα κορίτσια που μας διαβάζει και γιατί;
Δεν υπάρχει κατάλληλο και ακατάλληλο ζώδιο υπάρχουν κατάλληλοι και ακατάλληλοι συνδυασμοί ζωδίων και αστρολογικών χαρτών. Τώρα εγώ προσωπικά θεωρώ πως οι άντρες ζυγοί είναι τελείως out of my lane, με άλλα λόγια… ΜΑΚΡΥΑ !

12. Υπάρχουν όντως καρμικοί συνδυασμοί ζωδίων;
Ναι υπάρχουν καρμικοί συνδυασμοί αλλά πιστεύω πως είναι λάθος να το ψάχνουμε και να το αναζητάμε γιατί υποσυνείδητα μετά κυνηγάμε το δέντρο και χάνουμε το δάσος!!

13. Με τι άλλο θα μπορούσες να ασχοληθείς εκτός από αυτό που κάνεις τώρα;
Αυτό που έχω σπουδάσει δηλαδή το marketing και η αλήθεια είναι πως μου αρέσει άπειρα, παρόλα αυτά με γεμίζει τόσο όλη αυτή η δημιουργία που κάνω τώρα που δεν θέλω τίποτα άλλο! Είμαι πολύ happy!

14. Ποια είναι τα σχέδιά σου για το μέλλον;
Θα μάθετε νέα πολύ σύντομα από μένα οπότε stay tuned γιατί έρχονται μεγάλα projects. Άσε που το 2021 φεύγει και ο Κρόνος από το ζώδιο μου ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ οπότε… καταλαβαίνεις. Να πω και ένα μεγάλο ευχαριστώ στην Panik Entertainment Group που θα τα τρέξουμε όλα αυτά μαζί!

© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved