House of Dragon: Αποκαλύφθηκαν τα ονόματα τριών ηθοποιών που θα συμμετέχουν

Νέες πληροφορίες για τη σειρά που όλοι περιμένουμε.

Περνάει ο καιρός. Το καταλαβαίνουμε από πολλά πράγματα, αλλά, σήμερα, και από τις σειρές και από τον κινηματογράφο γενικά. Πόσο μακρινό σού φαίνεται, τελικά, ότι το Game of Thrones τελείωσε; Ενώ έχει περάσει πάνω από χρόνος, είναι σαν να βλέπαμε τα επεισόδια χτες. Ίσως επειδή η σειρά ήταν τόσο μεγάλη μας αγάπη που το είχαμε πάρει πιο προσωπικά το θέμα. Η αποτυχία της τελευταίας σεζόν αποτέλεσε τεράστια απογοήτευση και, πολύ ειλικρινά, δε θα την ξεπεράσουμε εύκολα.

Οπότε, τώρα, εστιάζουμε στο μόνο πράγμα που μπορούμε να εστιάσουμε: στο prequel. Το House of Dragon έχει ανακοινωθεί εδώ και πολύ καιρό, χωρίς, ωστόσο, να έχουμε επίσημα πολλές λεπτομέρειες πέρα από το ότι θα ασχολείται με τη ζωή των Targaryen και τους δράκους τους.




Εκεί που δεν το περιμέναμε, όμως, ανακοινώθηκαν επίσημα τα ονόματα τριών βασικών ηθοποιών της σειράς και κάποιος ενθουσιασμός βρίσκεται προ των πυλών, αφού πρόκειται για τρεις πολύ γνωστούς σταρ. Τους έχουμε αγαπήσει μέσα από άλλους ρόλους που έχουν αναλάβει και πρόκειται να συμμετέχουν σε μία από τις σειρές που ξέρουμε ότι θα συζητηθούν πολύ προσεχώς.

Πάμε, λοιπόν, να τους δούμε στην παρακάτω gallery.

© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved