6 awkward καταστάσεις που θα γλιτώσεις από το γιορτινό τραπέζι λόγω Covid-19

Στο φετινό τραπέζι θα είμαστε λίγοι και καλοί!

Κάθε χρόνο τα ίδια! Γλέντια και μαζώξεις με συγγενείς και φίλους τις ημέρες των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς. Και να σου ο χορός και να σου τα γέλια και στο τέλος, φωνές και φασαρίες. Όλοι ξέρουμε πώς καταλήγουν αυτές οι οικογενειακές συναθροίσεις με τριτοτέταρτα ξαδέρφια και θείους μακρινούς απ’ το χωριό. Λοιπόν αν σε κάτι μας ευνοεί ο κορονοϊός είναι ότι φέτος ολόγυρα από το γιορτινό τραπέζι θα είμαστε λίγοι και καλοί!

Θυμάσαι πριν κάποιες χρονιές που πήγες στο χωριό της μαμάς σου και περάσατε εκεί τις γιορτές; Εκεί που οι θείες σου έπιαναν τα μάγουλα και στα τσιμπούσαν, σε φιλούσαν και σε αγκάλιαζαν; Φέτος αυτά κομμένα! Όχι πως δεν θες, μα να… ο κύριος στην τηλεόραση το έχει απαγορεύσει. Μοιάζει σα ψέμα που θα γλιτώσεις τα φιλιά και αυτές τις άβολες τις αγκαλιές.

via GIPHY

Σίγουρα από το φετινό τραπέζι θα λείπουν οι awkward συζητήσεις περί σχολικών βαθμών από εκείνον το θείο που παινεύεται κάθε φορά πως τα δικά του τα παιδιά είναι άριστοι μαθητές. Αυτός ο θείος φέτος δεν θα έρθει.

Το φαϊ είναι αυτό και η μαμά σου είναι η καλύτερη μαγείρισσα του κόσμου! Κάθε φορά τα ίδια, γιατί δεν έβαλες αυτό το συστατικό και γιατί έψησες έτσι τις πατάτες φούρνου. Το menu είναι αυτό και φέτος θα το απολαύσεις με τους γονείς και τα αδέρφια σου που σίγουρα θα σας αρέσει.

via GIPHY

Έχεις σκεφτεί ότι δεν θα χρειαστεί να φορέσεις το άβολο στενό παντελόνι σου με εκείνο το πουκάμισο που πάντα λέρωνες με λάδι από το φαγητό; Μπορείς να φορέσεις ό,τι θέλεις! Σκέψου επίσης ότι δεν θα έχεις κανέναν να σου λέει «πώς μεγάλωσες», «πώς ομόρφυνες», «καλέ φάε λίγο το χρώμα σου είναι χλωμό» και άλλα τέτοια αγαπημένα σχόλια.

via GIPHY

Τέλος και σημαντικότερο! Από το τραπέζι θα σηκωθείτε όλοι ήρεμοι και αγαπημένοι! Κάθε χρόνο όταν όλα τα σόγια μαζεύονται στο τραπέζι επικρατεί μια βαβούρα και μια ατμόσφαιρα αποπνικτική με διαλόγους περί πολιτικών, περί ανέμων και υδάτων που πάντα όμως καταλήγουν σε καυγά. Ετοιμάσου φέτος να περάσεις τα πιο ήρεμα και ευχάριστα Χριστούγεννα αφού το οικογενειακό τραπέζι θα έχει λίγους και καλούς, όσους μένουν στο σπίτι!

© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved