Η Disney φέρνει μία νέα σειρά με τον αγαπημένο κακό όλων

Απρόσμενο και πολύ ευχάριστο νέο.

Η Marvel έχει κατακτήσει τον πλανήτη τα τελευταία χρόνια, ειδικά όσον αφορά στον κινηματογράφο. Οι ταινίες που έχουν κυκλοφορήσει συγκαταλέγονται ανάμεσα στα μεγαλύτερα blockbuster που έχουν υπάρξει ποτέ και οι πιθανότητες θέλουν, αν ρωτήσεις κάποιον σινεφίλ για αυτές, οι χαρακτήρες τους να του είναι γνωστοί, ακόμα κι αν δε δηλώνει φανατικός. Φυσικά, σε αυτό έχει συμβάλλει και το γεγονός ότι έχουν προηγηθεί τα κόμικς οι ιστορίες τους, οπότε οι περισσότεροι απλά περίμεναν να τους δουν στη μεγάλη οθόνη.

Μετά τη λήξη της ιστορίας των Avengers, ωστόσο, όλοι μας έχουμε συντονιστεί για την έλευση των σειρών στο Disney+. Η σειρά WandaVision πρόκειται να έρθει πολύ σύντομα στην πλατφόρμα, ενώ, τώρα, έφτασαν τα νέα και για μία άλλη παραγωγή που μάλλον δεν περιμέναμε.

Η αγαπημένη εταιρεία παραγωγής ετοιμάζει μία νέα σειρά Star Wars που θα περιλαμβάνει τον αγαπημένο κακό όλων, Darth Vader, και, μάλιστα, με τον Hayden Christensen να τον αναβιώνει. Περισσότερες λεπτομέρειες, προς το παρόν, δεν ξέρουμε, όμως και μόνο η ιδέα προκαλεί νοσταλγία και χαρά στους λάτρεις του franchise.




Ο «Obi-Wan» θα αποτελέσει μία από τις πολλές σειρές που πρόκειται να φέρει η Disney στους δέκτες μας και, όπως όλα δείχνουν, τα επόμενα χρόνια θα χαρακτηριστούν από την εταιρεία παραγωγής των παιδικών μας χρόνων.

© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved