Ευχάριστα τα νέα για τους θαυμαστές της νεανικής σειράς «iCarly»

Είσαι έτοιμη;

Το 2019, η Nickelodeon ανακοίνωσε την επιστροφή της σειράς «All That», και νωρίτερα φέτος, το cast του «Zoey 101» συμμετείχε σε μια εικονική… επανένωση, υπονοώντας ότι υπάρχει περίπτωση για μια ανανέωση της σειράς. Λοιπόν τα νέα είναι ευχάριστα για ακόμη μια αγαπημένη νεανική σειρά.

Όπως αναφέρθηκε από την TVLine, πρώην αστέρες του «iCarly», συμπεριλαμβανομένων των Miranda Cosgrove aka Carly, Nathan Kress (Freddie) και Jerry Trainor (Spence) πρόκειται να εμφανιστούν στην ενημερωμένη σειρά, η οποία τελικά θα κάνει την πρεμιέρα της στην πλατδόρμα Paramount +. Ναι, σωστά διάβασες!

Η δημοφιλής σειρά«iCarly»που πρωτοεμφανίστηκε στο Nickelodeon το 2007 και αγαπήθηκε ASAP από όλους, φαίνεται ότι επιστρέφει δυναμικά. Άλλωστε, δεν είναι λίγες οι σειρές που αποφασίζουν να ανανεώσουν τις λατρεμένες από το κοινό σειρές και να της φέρουν ξανά στο προσκήνιο. Οι θαυμαστές κάτι έχουν υποψιαστεί και ήδη γιορτάζουν με αυτά τα νέα. Μάλιστα το Twitter έχει πάρει φωτιά και όπως φαίνεται η πρεμιέρα δεν θα αργήσει.

Όσο για τα σενάρια της υπόθεσης, παραμένουν ακόμη άγνωστα το πιο πιθανό όμως είναι να ακολουθήσουν την ροή της σειράς του 2007. Σίγουρα θα λυθούν πολλά μυστήρια του παρελθόντος και τίποτα δεν θα είναι όπως το θυμάσαι!





Δες στη gallery τα tweets των θαυμαστών.

© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved