Είσαι έτοιμη να παρακολουθήσεις τη νέα ταινία της Ariana Grande;

Έρχεται concert film και απλά ουρλιάζουμε!

Τι καλύτερο εν μέσω καραντίνας αλλά και εν όψει Χριστουγέννων από μια ταινία με πρωταγωνίστρια την Ariana Grande; Τα νέα είναι ευχάριστα για τους θαυμαστές της Ari και η χαρά μας δεν περιγράφεται!

Περίπου ένα χρόνο πριν, πραγματοποιήθηκε η περιοδεία της Ariana Grande «Sweetener World Tour». Για την ακρίβεια η περιοδεία ξεκίνησε τον Μάρτιο του 2019 και έληξε τον Δεκέμβριο. Σε αυτή την περιοδεία η Ari πραγματοποίησε περίπου 97 συναυλίες και μέσα σε αυτές συμπεριλαμβάνεται και η εμφάνισή της στο «Coachella festival».

Τώρα λοιπόν ήρθε η στιγμή που περίμενες και αυτή η περιοδεία θα έρθει στις οθόνες σου! Η ίδια η pop τραγουδίστρια ανακοίνωσε τα νέα στους θαυμαστές της μέσα από το προσωπικό της προφίλ στο Instagram και ο τίτλος του concert film θα είναι «Excuse Me, I Love You».

https://www.instagram.com/p/CIlZpXKFfNt/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Λοιπόν, η ταινία θα προβληθεί στην πλατφόρμα του Netflix και μάλιστα η πρεμιέρα της θα είναι στις 21 Δεκεμβρίου. Τι άλλο να ζητήσεις πια για δώρο Χριστουγέννων; Με ένα σύντομο video η Ariana ευχαρίστησε τους θαυμαστές της για την υποστήριξη που δέχεται και συνέχισε με την ανακοίνωση της κυκλοφορίας του «Excuse Me, I Love You».



© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved