Το «Combra Kai» επιστρέφει και ο ενθουσιασμός μας δεν κρύβεται

Είσαι έτοιμη για μια ακόμη σεζόν;

Η σειρά του Netflix που έχεις λατρέψει και αγωνιάς να δεις τη νέα σεζόν της, επιστρέφει. Φυσικά αναφερόμαστε στη σειρά «Cobra Kai», την σειρά που έφερε στη σύγχρονη εποχή μια από τις καλύτερες ταινίες όλων των εποχών, το «Karate Kid» του 1984.

Αυτό που κάνει ξεχωριστή αυτή τη σειρά είναι ότι οι χαρακτήρες του τότε έχουν πια μεγαλώσει, ζουν τη ζωή τους και ως δια μαγείας ξαναβρίσκονται κοντά. Φυσικά το μένος τους από το παρελθόν παραμένει. Βέβαια, εδώ που τα λέμε δεν έχουν κανέναν λόγω να είναι εχθροί μιας και η κόντρα τους ξεκίνησε από τον καθηγητή του Jonny Lawrence, John Kreese και τις… περίεργες, αυστηρές μεθόδους του. Όπως και να ‘χει, ο Jonny αποφασίζει να ανοίξει μια σχολή καράτε με το ίδιο όνομα της σχολής που φοιτούσε στο παρελθόν, εξού και ο τίτλο «Cobra Kai» και ενώ εκείνος έχει τις καλύτερες προθέσεις όλα πάνε από το κακό στο χειρότερο.

Λοιπόν είναι γεγονός, η σειρά επιστρέφει για την τρίτη σεζόν και μάλιστα το σημείο στο οποίο μας άφησε ο προηγούμενος κύκλος είναι ιδιαίτερα κρίσιμο. Το trailer είναι ήδη διαθέσιμο και τα νέα είναι ευχάριστα. Ενώ στο τέλος της δεύτερης σεζόν φαίνεται ο αγαπημένος Miquel χαροπαλεύει έπειτα από το ατύχημά του, στα νέα επεισόδια φαίνεται ότι είναι ολοζώντανος.

Και ενώ όλα βαίνουν καλώς, ο Daniel LaRusso συνεχίζει τον «αγώνα» του. Θέλει να μυήσει τους μαθητές του στον κόσμο του Miyaki-Do. Όπως όλα δείχνουν θα επιστρέψουν πρόσωπα από το «Karate Kid II» και σίγουρα οι αιώνιοι αντίπαλοι θα έρθουν πάλι στην «αρένα». Η σχολή του Jonny πια διοικείται από τον John και το μόνο σίγουρο είναι ότι μόνο μπελάδες θα φέρει η εξέλιξη αυτή. Lawrence και LaRusso ίσως τώρα λύσουν τις διαφορές τους και δουλέψουν για το κοινό τους συμφέρον.

Και φτάνουμε στο κρίσιμο ερώτημα! Πότε θα δούμε στις οθόνες την τρίτη σεζόν; Το Netflix έχει επίσημα γράψει πως η σειρά θα είναι σύντομα διαθέσιμη και μάλιστα έχουμε την ημερομηνία. Στις 8 Ιανουαρίου του 2021 θα μπορείς επιτέλους να δεις τα νέα επεισόδια.



© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved