5 περίεργα πράγματα που μόνο οι κολλητές κάνουν

Και όλες έχουμε κάνει

Υπάρχουν κάποια πράγματα τα οποία μπορείς να τα κάνεις μόνο με την καλύτερη σου φίλη. Και υπάρχουν και αυτά τα πράγματα, τα περίεργα και αλλόκοτα –και υπέροχα- που μόνο η κολλητή σου μπορεί να καταλάβει. Όταν είσαι μαζί της, μόνο τότε μπορείς να βγάλεις και να δείξεις τον πραγματικά αλλόκοτο εαυτό σου.

Παρακάτω θα δεις μία λίστα από πράγματα που σίγουρα κάνεις ή έχεις κάνει με την κολλητή σου.

-Σχεδιάζετε τον γάμο σας με κάποιον που δεν έχετε γνωρίσει καν
Μπορεί να είστε single, όμως αυτό δεν σας εμποδίζει από το να ονειρεύεστε το χρώμα φορεμάτων που θα φορούν τα παρανυφάκια σας και τι γεύση θα έχει η γαμήλια τούρτα σας.

-Αγκαλιάζεστε όλη την ώρα
Εάν δεν μπορείς να αγκαλιάζεσαι με την κολλητή σου, τότε με ποιον μπορείς; Τι περισσότερο χρειάζεται ένας άνθρωπος από μία αγκαλιά; Άσε που ένα υπέροχος τρόπος να νιώσεις καλά όταν είσαι down είναι η αγκαλιά της κολλητής σου.

-Κάνετε ολόκληρες συζητήσεις με διαφορετική προφορά
Όταν βαριέστε συζητάτε διάφορα πράγματα με διαφορετική προφορά, προσποιούμενες τις Ρωσίδες, Γερμανίδες κλπ και γελάτε με τις ώρες. Με ποιον άλλον μπορείς να το κάνεις αυτό και να μη σε κρίνει;

-Ακούτε το ίδιο τραγούδι 25 φορές την ημέρα χωρίς να το βαρεθείτε
Αν είναι το τραγούδι σας, τότε μόνο η κολλητή σου θα κάτσει και θα το ακούει μαζί σου ατελείωτα και θα χορεύετε χωρίς να υπάρχει αύριο.

-Είστε απόλυτα ειλικρινής η μία με την άλλη
Από εκείνο το παράξενο εξάνθημα στο πόδι σου μέχρι τον βαθύτατο φόβο σου για τις μεγαλύτερες ανασφάλειες σου, η κολλητή σου τα ξέρει όλα. Ό, τι κι αν συμβαίνει, λειτουργείτε σχεδόν σαν ένας εγκέφαλος.

Έχοντας μια κολλητή είναι εκπληκτικό για τόσους πολλούς λόγους, αλλά το καλύτερο από όλα είναι, όλα εκείνα τα περίεργα πράγματα που μπορείτε να κάνετε μαζί. Κανείς δεν σε προσέχει τόσο, όσο η κολλητή σου.

Διάβασε ακόμη: 5 τρόποι για να γίνεις η καλύτερη κολλητή του κόσμου

© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved