Έχεις υπόγειο; Μετάτρεψέ το στο απόλυτο στέκι για μετά την καραντίνα

Υπάρχουν σούπερ εναλλακτικές για χώρους για την παρέα.

Hellobeauties,μέσα σε όλη αυτήν την περίεργη κατάσταση που βιώνουμε, όλο και περισσότερο χρειαζόμαστε ένα μέρος στο σπίτι, ώστε να χαλαρώνουμε και να αξιοποιούμε δημιουργικά τον απεριόριστο χρόνο μας είτε μόνοι μας, είτε με τους κολλητούς μας -διαδικτυακά-.

Έτσι, λοιπόν όλα ξεκίνησαν όταν μια μέρααποφασίσαμε με την κολλητή μου να φτιάξουμε το υπόγειο του σπιτιού, για να μπορούμε να μαζευόμαστε όλοι μαζί.Γι αυτό και εγώ αποφάσισα να σου δώσω μερικές συμβούλες και ιδέες για να μετατρέψεις και εσύ το υπόγειο (ή το σπίτι σου, αν μένεις μόνη) σε ένα “cozy” στέκι.

Αρχικά, το πρώτο πράγμα που χρειάζεται το υπόγειο είναι ένα χνουδώτο-fluffy χαλί για να δώσει στον χώρο αυτή τη ζεστή ατμόσφαιρα που θέλουμε. Το επόμενο που χρειάζεται είναι ένας -τουλάχιστον- καναπές με πολλά μαξιλάρια και κουβέρτες. Επίσης, μπορείς να βάλεις και ένα τραπεζάκι (εμείς βάλαμε ένα απλό ξύλινο). Γύρω γύρω, επιπλέον, μπορείς να ρίξεις διάφορα πουφ και μεγάλες μαξιλάρες. Ακόμα, για να μην το ξεχάσω, αν έχει το υπόγειο και σένα διάφορα ράφια, μπορείς να τα εκμεταλλευτείς ώστε να βάλεις μερικά βιβλία, τετράδια για να μπορείς να παρακολουθείς και τις τηλεδιασκέψεις σου και να διαβάζεις με την ησυχία σου. Φυσικά, από το υπόγειο δε θα πρέπει να λείπει η τηλεόραση, το dvdplayerκαι, αν σου αρέσουν εσένα, κάποια ηλεκτρονικά παιχνίδια.

Ας περάσουμε τώρα στα πιο διακοσμητικά στοιχεία που θα κάνουν τον χώρο σου ακόμα πιο “cozy” και ινσταγκραμικό (έλα, παραδέξου το, έχεις κάτσει και έσυ να τα στήσεις για να βγάλεις το κάλο το στόρυ το σωστό!). Έτσι, πάνω στο τραπέζι μπορείς να προσθέσεις μια πιατέλα με κεριά (μπορεί να είναι και χριστουγεννιάτικο λόγω της εποχής) όπως και πολλά διακοσμητικά που μπορείς να βάλεις τώρα. Ενώ στα ράφια θα είναι πολύ ωραίο να προσθέσεις μερικά μίνι γλαστράκια – δεντράκια, αλλά και πιο μεγάλα φυτά εσωτερικού χώρου. Τέλος, μπορείς να φτιάξεις ένα μικρό ντουλάπι με διάφορα snack(που να μη χαλάνε, φυσικά) νερά, καφέ και χυμούς.

Εύχομαι να σας άρεσαν οι ιδέες μου και να ζήσετε ωραίες στιγμές με τους κολλητούς σας. Μην ξεχνάτε, όλα αυτά θα τελειώσουν και θα έρθουν καλύτερες μέρες.

STAY POSITIVE!

© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved