Πόσες σεζόν θα έχει το prequel του Game of Thrones, House of Dragon;

Τα επόμενα τηλεοπτικά χρόνια προμηνύονται εξαιρετικά.

Ο ενθουσιασμός μας είναι κάπως ανεξέλεγκτος όσο μαθαίνουμε νέες πληροφορίες για το prequel του Game of Thrones, House of Dragon. Πριν από μερικές μέρες, ο επίσημος λογαριασμός της σειράς στο Twitter δημοσίευσε δύο φωτογραφίες με δράκους για να σημάνει την αρχή των γυρισμάτων με την άφιξη του 2021. Προφανώς και αρχίσαμε κατευθείαν να φαντασιωνόμαστε πόσο καταπληκτική μπορεί να είναι αυτή η σειρά με τόσες μάχες που μπορεί να περιλαμβάνει και, πριν προλάβουμε να το αφομοιώσουμε, έγινε κάτι άλλο.




Στον λογαριασμό gameofthronesnotofficial δημοσιεύτηκε ένα post, στο οποίο αναγραφόταν κάτι το τουλάχιστον εξαιρετικό. Τι ήταν αυτό; Ότι το House of Dragon θα έχει συνολικά πέντε σεζόν με 10 επεισόδια η κάθε μία. Επομένως, καλώς εχόντων των πραγμάτων και με την προϋπόθεση ότι θα γίνει η επική δουλειά που έγινε στο GoT εξαιρουμένης της τελευταίας σεζόν, πρέπει να ετοιμαζόμαστε για φανταστικές εβδομάδες στο προσεχές μέλλον.

https://www.instagram.com/p/CIaXJxtl8me/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading


Η αλήθεια είναι πως έχοντας τόσο καλό υλικό στα χέρια τους από άποψη story, θα είναι πολύ κρίμα να μην το αξιοποιήσουν όπως πρέπει. Καλό θα ήταν να μην επαναληφθεί η απογοήτευση της τελευταίας σεζόν γιατί κι εμείς καημένοι φανς του George R. R. Martin είμαστε. Τι άλλο να αντέξουμε πια;

© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved