Έχουμε update για το prequel του Game of Thrones και επικές φωτογραφίες

Επιτέλους, μία σημαντική πληροφορία για τη σειρά.

Να πω ότι δε μου έχει λείψει το Game of Thrones; Το καλό, το προ τελευταίας σεζόν, αυτό με τις μάχες, τις ίντριγκες, τους walkers και όλα τα συναφή; Θα είναι ψέματα, οπότε δεν υπάρχει λόγος να το κάνω. Είναι φορές που ακόμα και τώρα, έχοντας περάσει πάνω από χρόνος από το φινάλε της σειράς, μπαίνω YouTube και παρακολουθώ ξανά τις αγαπημένες μου σκηνές. Με κάνει όχι μόνο να ενθουσιάζομαι αλλά και να νιώθω κάπως εκστασιασμένη, οριακά σαν να είναι η πρώτη φορά που το βλέπω.

Εκείνες οι καλές εποχές έχουν περάσει πια, όμως, για καλή μας τύχη -μάλλον και ελπίζουμε- έρχεται το House of Dragon. Πρόκειται για το prequel του Game of Thrones που θα εστιάζει στη ζωή της οικογένειας Targaryen, κάτι που αυτομάτως σημαίνει δράκους.




Αντικειμενικά, τα ειδικά εφέ που είδαμε στα επεισόδια της σειράς ανήκουν στα καλύτερα που έχουν περάσει ποτέ από την οθόνη και κάθε φορά που βλέπαμε κάποιον δράκο σε δράση μέναμε να κοιτάμε αποσβολωμένοι την οθόνη.

Πολλές λεπτομέρειες δεν ξέρουμε ακόμα σχετικά με τη νέα σειρά που ετοιμάζεται -πέρα από τη χρονολογική της τοποθέτηση και ένα γενικό πλαίσιο- όμως, ξαφνικά, ο λογαριασμός του GoT στο Twitter αποφάσισε να κάνει ένα tweet με δύο θεϊκές φωτογραφίες και την ανακοίνωση ότι η παραγωγή του House of Dragon θα αρχίσει μέσα στο 2021.

Μπες στην παρακάτω gallery για να δεις τις φωτογραφίες της ανάρτησης.

© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved