Ο λόγος που ο Daniel Radcliffe έσπασε τόσα ραβδιά στα Harry Potter

Το λες και κάπως αστείο.

Λατρεύουμε τις ταινίες Harry Potter. Ο ίδιος με τους υπόλοιπους μάγους ήταν οι χαρακτήρες που σημάδεψαν την παιδική μας ηλικία. Θυμάμαι σαν χτες που περίμενα πώς και πώς να έρθει η ημερομηνία κυκλοφορίας της κάθε επόμενης ταινίας. Και δεν είναι καθόλου τυχαίο που αυτές οι παραγωγές κατάφεραν να σημειώσουν ένα τεράστιο box office στον παγκόσμιο κινηματογράφο.

Είδαμε πολλές ιστορίες ανά τα χρόνια. Ιστορίες μέσα σε ιστορίες, ανάπτυξη χαρακτήρων, αλλά σε ό,τι και να περνούσε μπροστά μας στη μεγάλη οθόνη, το μόνο που παρέμενε αναλλοίωτο ήταν η χρήση των ραβδιών. Αυτά αποτελούσαν πάντα πολύ σημαντικό κομμάτι του story και μην ξεχνάμε ότι εκείνα διάλεγαν τους μάγους.




Ο Daniel Radcliffe -Harry Potter-, όμως παραδέχτηκε ότι έσπαγε πολλά από τα ραβδιά και υπάρχει ένας λόγος που δε φανταζόσουν.

«Έσπαγα πολλά ραβδιά γιατί θα έκανα ντραμς στα πόδια μου με αυτά όλη την ώρα. Οπότε, μία φορά στις τρεις ή τέσσερις βδομάδες, θα φθειρόταν σε σημείο που απλώς έσπαγε. Οπότε, θα έλεγα συγγνώμη στον prop master και εκείνος θα μου έδινε ένα βλέμμα ‘σταμάτα να παίζεις ντραμς’»

© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved