Κι όμως, μάλλον προφέρεις λάθος τον Magneto των X-Men

Υπάρχει μία πολύ λογική εξήγηση που δεν είχες σκεφτεί.

Τα κόμικς έχουν κάνει δυναμική επάνοδο τα τελευταία χρόνια. Έχουν καταφέρει να φύγουν από το καθαρά γραπτό κομμάτι και χρησιμοποιούν πλέον τον κινηματογράφο ως άλλο ένα μέσο στο οποίο μπορούν να εκφραστούν. Και, πράγματι, οι ταινίες που έχουμε δει να κυκλοφορούν ανά διαστήματα συγκαταλέγονται στα καλά sci-fi του Hollywood.

Αν είσαι φαν αυτού του τύπου, τότε σίγουρα γνωρίζεις τους χαρακτήρες που περιλαμβάνουν. Οι ήρωές τους είναι διάσημοι για τις ικανότητές τους, τις θυσίες τους και τα κατορθώματά τους -αν μιλάμε για τους καλούς-. Οι κακοί, από την άλλη, δίνουν λόγο ύπαρξης στους παραπάνω και απογειώνουν τη δημιουργία μίας ταινίας.

Πρόσφατα, ο Ian McKellen, ο ηθοποιός που υποδύεται τον Magneto, έκανε ένα tweet σχετικά με την προφορά του ονόματος του χαρακτήρα του, οπότε το Internet ασχολήθηκε με το θέμα ώστε να φέρει τη λύση.

Όπως φαίνεται, είναι λάθος να τον προφέρουμε Magneeto, με τον ηθοποιό να επισημαίνει πολύ εύστοχα ότι εφόσον το όνομα έχει βγει από το «magnet» -«μαγνήτης»-, το σωστό είναι να προφέρεται Magnet-o.



© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved