Η αποκάλυψη για τα γυρίσματα των Twilight που δε φανταζόσουν

Έχει να κάνει με τους βρυκόλακες της ταινίας.

Τα Twilight ανήκουν στα επιτυχημένα franchise ταινιών του Hollywood. Αυτά που κάνουν όλον τον πλανήτη να επισκεφτεί τους κοντινούς κινηματογράφους για να δει την ιστορία που έχουν ετοιμάσει οι παραγωγοί. Οι χαρακτήρες είναι τόσο ιδιαίτεροι που μπορούν εύκολα να κάνουν κάποιον να ταυτιστεί, άσχετα που πριν το σινεμά, πολύς κόσμος είχε γνωριστεί από τα βιβλία με τους ήρωες και απλώς περίμενε να δει την ενσάρκωσή τους στη μεγάλη οθόνη.

Οι βρυκόλακες του Twilight, λοιπόν, βρήκαν το κοινό τους εδώ και πολλά χρόνια και μέσα από τους Cullens ήρθε και το love story του Edward και της Bella που όλοι λάτρεψαν. Οι κινήσεις τους, όμως, ήταν κάτι πολύ χαρακτηριστικό ώστε να φεύγει από τα ανθρώπινα πλαίσια και να πηγαίνει στα απέθαντα όντα. Πώς κατάφερναν οι ηθοποιοί να το κάνουν; Η Nikki Reed έδωσε την απάντηση που έψαχνες.

«Κάναμε ένα μάθημα κινήσεων γάτας ώστε να μπορούμε να κινούμε τα σώματά μας με έναν τρόπο που να μοιάζει με αυτόν της γάτας. Κάθε σκηνοθέτης είχε μία διαφορετική προσέγγιση στο πώς να κρατάμε τους εαυτούς μας, στο πώς να μεταφέρουμε τους εαυτούς μας, και αυτή ήταν η προσέγγιση της Catherine -δημιουργός-, που ήταν πολύ cool και ενδιαφέρουσα»



© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved