7 αστεία Tweets που δείχνουν ακριβώς πώς θα είναι η ενήλικη ζωή σου

Μετά από αυτά, θα θες να μείνεις για πάντα παιδί.

Όλοι έχουμε την ανάγκη να νιώσουμε… μεγάλοι και ανεξάρτητοι. Η αλήθεια είναι ότι η ενηλικίωση, όσο είσαι παιδί, μοιάζει δελεαστική αλλά στην πραγματικότητα είναι δύσκολη.

Εννοείται πως οι «ανέσεις» μιας ενήλικης κοπέλας είναι περισσότερες, μόνο και μόνο η ανεξαρτησία που νιώθεις είναι αρκετή για να προσμένεις εκείνη τη στιγμή, το μόνο σίγουρο όμως είναι ότι αυτή η άνεση φέρνει και ευθύνες αλλά και υποχρεώσεις. Σε όλες μας έχουν πει αυτό το κλασικό «θα μεγαλώσεις και θα θες να γυρίσεις στο σχολείο» και όλες έχουμε απαντήσει αρνητικά. Κι όμως, όσο μεγαλώνεις τα σχολικά χρόνια είναι τα πιο ξέγνοιαστα και καλώς ή κακώς, θέλουμε όντως να επιστρέψουμε στις τάξεις μόνο και μόνο για να μην έχουμε τις υποχρεώσεις μιας ενήλικης ζωής.

Αυτά ίσως να σου φαίνονται κάπως αστεία αυτή τη στιγμή, ωστόσο, έχουμε μερικά Tweets τα οποία όχι μόνο δείχνουν πώς θα είναι η ενήλικη ζωή σου, αλλά θα σε κάνουν να θέλεις να μείνεις για πάντα παιδί.

Τα πιάτα πια θα τα πλένεις εσύ και όχι η μαμά σου. Η ευχαρίστησή σου θα είναι ένα καθαρό και ολοκαίνουργιο σφουγγάρι πιάτων. Και ρωτάμε εμείς, αυτή τη ζωή θέλουμε;

Φυσικά, καταλαβαίνεις ότι μεγάλωσε όταν ταυτίζεσαι με τις… γκρίνιες της μαμάς σου.

Αν πρότυπό σου πλέον είναι ο κύριος Καλαμάρης Πλοκάμιας και όχι με ο Μπομπ τότε ναι, είσαι πια ενήλικη και αυτή η χαρούμενη διάθεση του Σφουγγαράκι δεν σου φαίνεται αστεία.

Πληρωμές και σημειώσεις. Αυτή θα είναι η χαρά σου.

Με τα γενέθλια τι γίνεται; Έφτασες 21 και μετά τι;

Η χαρά βρίσκεται στα μικρά πράγματα…

Το αγαπημένο σου στέκι πια δεν θα είναι κάποιο μπαράκι, αλλά το μανάβικο της γειτονιάς.

© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved