Harry Potter: Εσύ ξέρεις από πού πήρε το όνομά του ο ημίαιμος πρίγκιψ;

Η εξήγηση στην απορία που μπορεί να μην ήξερες ότι είχες.

Όσα χρόνια κι αν περάσουν, όσες ταινίες κι αν κυκλοφορήσουν στις κινηματογραφικές αίθουσες, το franchise του Harry Potter θα είναι πάντα αυτό που θα έχει μία πολύ ξεχωριστή θέση στην καρδιά μας. Όλοι οι πρωταγωνιστές έχουν συνδεθεί πια με την παιδική μας ηλικία. Ακόμα και η χαρακτηριστική μουσική που ακούγεται με το που αρχίζει η κάθε ταινία είναι αρκετή για να μας κάνει να ενθουσιαστούμε.

Έτσι όπως κάναμε τις επαναλήψεις μας αυτές τις ημέρες και είδαμε ξανά και το Ημίαιμο Πρίγκιπα, μία απορία μας γεννήθηκε, οπότε αρχίσαμε να την ψάχνουμε. Αν θυμάσαι, ο ημίαιμος πρίγκιψ ήταν τελικά ο Professor Snape και τον τίτλο είχε γράψει στο βιβλίο με τις σημειώσεις που κρατούσε όταν ήταν μαθητής. Πώς, όμως, του ήρθε αυτό το προσωνύμιο;

Η μητέρα του Snape λεγόταν Eileen Prince, ενώ ο πατέρας του ήταν Muggle, οπότε ο ίδιος ήταν ημίαιμος υπό την έννοια ότι γεννήθηκε από μία μάγισσα και έναν απλό άνθρωπο.

Και, αφού τακτοποιήθηκε και αυτό το θέμα, ας πάμε να συνεχίσουμε την προβολή των υπόλοιπων ταινιών γιατί βρισκόμαστε ξεκάθαρα σε μαραθώνιο. Είμαστε και θα είμαστε Harry Potter fans κατά πάσα πιθανότητα για πάντα.

Υ.Γ. Δες και μερικές από τις καλύτερες στιγμές του Snape στις ταινίες για να μην ξεχνιόμαστε.



© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved