Η ταινία που όλοι συζητάμε έκανε ένα εντελώς απρόσμενο ρεκόρ

Όλοι συμφωνούμε ότι πρόκειται για μία από τις καλύτερες ταινίες των τελευταίων μηνών.

Οι πλατφόρμες streaming ταινιών τα τελευταία χρόνια είναι αυτό που όλοι επιλέγουμε στην καθημερινότητά μας. Δεν είναι μόνο προϊόν καραντίνας, αλλά πρόκειται για κάτι που κατέκτησε επάξια τη θέση του στις ζωές μας. Όπως και να το κάνουμε, το να μπορούμε ανά πάσα στιγμή να έχουμε πρόσβαση σε τόσες πολλές ταινίες απλά και μόνο με το πάτημα ενός κουμπιού είναι κάτι που κάθε movie lover ήθελε ποτέ να έχει.

Οι πλατφόρμες, λοιπόν, είναι πολλές και οι επιλογές των ταινιών και των σειρών σε αυτές άπειρες. Αυτές τις μέρες, ωστόσο, μία ταινία που κυκλοφόρησε στο Hulu με τίτλο Run και πρωταγωνίστρια την αγαπημένη πολλών, Sarah Paulson, έχει σίγουρα κάνει το κοινό να την αναφέρει σε συζητήσεις του.



Πρόκειται για ένα θρίλερ που κανονικά ήταν να κυκλοφορήσει την Ημέρα της Μητέρας τον περασμένο Μάιο και αφορά στην -το λιγότερο- περίεργη σχέση μεταξύ μίας μαμάς -Sarah Paulson- και της κόρης της -Kiera Allen- που κάνει homeschooling και βρίσκεται σε αναπηρικό καροτσάκι.

Η εν λόγω ταινία κυκλοφόρησε την περασμένη Παρασκευή 20 Νοεμβρίου και πρόλαβε να γίνει η ταινία που είδε περισσότερο ο κόσμος στο Hulu ever. Ομολογουμένως, τόσο το story και η σκηνοθεσία όσο και οι ηθοποιοί που παίζουν είναι εξαιρετικοί, ο καθένας στον δικό του ρόλο.

© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved