Το παιχνίδι που λάτρεψαν οι gamers στο AC Valhalla έρχεται στα μαγαζιά

Σε λίγο, δε θα το έχει μόνο ο Eivor.

Δεν έχει περάσει πολύς καιρός από τότε που το Assassin’s Creed Valhalla κυκλοφόρησε στις κονσόλες. Συγκεκριμένα, στις 10 Νοεμβρίου, οι απανταχού gamers μάλλον πήραν την απόφαση να αποκοπούν για λίγο από τον κόσμο -ναι, περισσότερο από το lockdown- κα να αφιερωθούν στον Eivor και το ταξίδι του.

Αν θέλουμε να μιλήσουμε για τα πιο τεχνικά κομμάτια του θέματος, τα γραφικά είναι όχι απλώς εξαιρετικά, αλλά σε κάνουν να απορείς με το πού μπορεί να φτάσει το μέλλον του gaming προσεχώς. Οι χαρακτήρες πλέον μοιάζουν σχεδόν αληθινοί ενώ τα τοπία σε σπρώχνουν να αφήσεις για λίγο το χειριστήριο στην άκρη και να κάτσεις να θαυμάσεις το εκπληκτικό θέαμα.

Μέσα στα διάφορα εκπληκτικά του παιχνιδιού και το story -ακόμα καλύτερο κι από το Odyssey-, ωστόσο, αυτό στο οποίο δείχνουν να συμφωνούν όλοι οι παίκτες είναι ότι το Orlog είναι φανταστικό. Να σου υπενθυμίσουμε ότι πρόκειται για το παιχνίδια με τα ζάρια που παίζει συχνά-πυκνά ο Eivor μέσα στον open κόσμο του παιχνιδιού.




Σύμφωνα με το Dicebreaker, αυτό το παιχνίδι δε θα παραμείνει μόνο στο video game και στα χέρια του Eivor για πολύ. Η Ubisoft αποφάσισε να ενώσει τις δυνάμεις της με την PureArts για να φτιάξει μία φυσική εκδοχή του παιχνιδιού και, μάλιστα, πρόκειται να κυκλοφορήσει μέσα στην επόμενη χρονιά.

To You Cheers GIF by Assassin's Creed

© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved