4 πράγματα που μπορείς να κάνεις στην καραντίνα season 2

Αντί να γκρινιάζουμε, βρίσκουμε τρόπους για να μη βαριόμαστε.

Η καραντίνα s2 είναι εδώ. Σίγουρα απευχόμασταν να έρθει, αλλά τι να κάνουμε που η κατάσταση είναι έτσι που αυτή αποτελεί αναγκαίο μέτρο. Επειδή, όμως, δε θέλουμε να γκρινιάζουμε, προτιμάμε να εστιάζουμε σε αυτά που περνάνε από τον έλεγχό μας και να βρίσκουμε τρόπους ώστε να περνάει η ώρα όσο πιο παραγωγικά και δημιουργικά γίνεται. Τι σκεφτήκαμε, λοιπόν, για τη δεύτερη σεζόν του lockdown:

  1. Ταινίες

Θα μας πεις ότι αυτό το κάναμε ούτως ή άλλως και πριν την καραντίνα, αλλά, τώρα, υπάρχει ακόμα περισσότερος χρόνος να επενδύσουμε εκεί. Εμείς, πάντως, κάναμε ήδη μία τεράστια λίστα και κάθε φορά που βλέπουμε μία ταινία τη σβήνουμε από εκεί και πάμε στην επόμενη.

  1. Βιβλία

Όταν βρίσκεις ένα ωραίο βιβλίο που να σε εμπνέει και να σε κάνει να χάνεις την αίσθηση του χρόνου, δεν υπάρχει τίποτα άλλο που να μπορεί να το αντικαταστήσει. Θες μία ρομαντική υπόθεση; Έχεις περισσότερη όρεξη για θρίλερ; Προσδιόρισε τις διαθέσεις σου και άρχισε το διάβασμα. Στην παρούσα φάση, εμείς διαβάζουμε τα Μοναδικά βράδια, χωρίς άστρα του Μιχάλη Χορευτάκη και έχουμε ταυτιστεί πλήρως με την αφήγηση που εκτυλίσσεται στις ημέρες της πανδημίας. Μάλλον θα το νιώσεις κι εσύ.

  1. Γυμναστική

Μετά τις ταινίες και τα βιβλία, καλό είναι να μην ξεχνάς και το σώμα σου. Θα σε βοηθήσει όχι μόνο στο αισθητικό κομμάτι αλλά και στη βελτίωση της γενικότερης ψυχολογίας σου. Δε χρειάζεται απαραίτητα να χρησιμοποιήσεις όργανα. Υπάρχουν πολλά βίντεο στο YouTube που απαιτούν μόνο το σώμα σου.

  1. Ζωγραφική

Ναι, ζωγραφική. Εμείς αρχίσαμε αυτό το κομμάτι ήδη από την προηγούμενη καραντίνα και συνεχίζουμε να το τιμάμε και τώρα. Είναι φοβερά χαλαρωτικό και η δημιουργικότητα που νιώθεις πηγαίνει σε άλλο level. Δε σημαίνει ότι πρέπει να ζωγραφίζεις σαν τον Πικάσο, αλλά σίγουρα μπορείς να το δοκιμάσεις.

© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved