Ξέρουμε πότε θα κυκλοφορήσει το The Kissing Booth 3

H Elle επιστρέφει σε μερικούς μήνες.

Αν έχεις δει τα δύο πρώτα The Kissing Booth και ανυπομονείς να δεις τη συνέχεια της ιστορίας για τους αγαπημένους σου χαρακτήρες, τότε έχουμε να σου πούμε ότι δεν είσαι η μόνη. Η Elle είχε τον τρόπο της να κερδίσει κατευθείαν το κοινό σε όλον τον κόσμο και να τους κάνει μέχρι και να ταυτιστούν μαζί της. Όλοι έχουμε τα crush μας, σωστά;




Εκεί, λοιπόν, που δεν ξέραμε καλά – καλά αν θα υπήρχε δεύτερη ταινία, έχουμε βρεθεί να μιλάμε για την τρίτη παραγωγή. Με την κατάσταση με τον COVID, όμως, δεν μπορούσαμε να ξέρουμε τι ακριβώς είχαν στο μυαλό τους οι παραγωγοί για την κυκλοφορία της και ευτυχώς η πρωταγωνίστρια, Joey King, αποκάλυψε μόνη της πότε αυτή θα συμβεί κατά τη διάρκεια της παραλαβής του People’s Choice Award για Σταρ Κωμικής Ταινίας.

«Είπα στον εαυτό μου ότι εάν νικούσα, θα μοιραζόμουν πολύ απίστευτα νέα με όλους, οπότε θέλω να σας πω ότι το Kissing Booth 3, η τελευταία μας ταινία, πρόκειται να κυκλοφορήσει το καλοκαίρι του 2021! Είμαι τόσο ενθουσιασμένη που εύχομαι να ήταν αύριο! Πραγματικά εύχομαι να ήταν αύριο! Σας ευχαριστώ πολύ παιδιά! Σας ευχαριστώ που αγαπήσατε αυτήν την ταινία και που αγαπήσατε αυτόν τον χαρακτήρα όσο το έκανα εγώ»

© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved