Σ’ αρέσει ο Deadpool; Αυτά τα νέα ήθελες να ακούσεις

Το update για την τρίτη ταινία της ιστορίας που σε έκανε να ξεκαρδιστείς.

Ο Deadpool είναι ίσως ο πιο πετυχημένος anti-hero ταινίας. Ο Ryan Reynolds προσπάθησε πολύ η αλήθεια είναι για να καταφέρει να γυριστεί η ταινία και να φτάσει στους κινηματογράφους και, όταν τα κατάφερε, έδωσε τον καλύτερό του εαυτό. Tα κατάφερε και απέδειξε ότι αυτό ήταν κάτι που έπρεπε να γίνει, αφήνοντάς μας να ξεκαρδιζόμαστε σε κάθε του σκηνή.

Να σου θυμίσουμε σε αυτό το σημείο ότι η Disney πρόσφατα απέκτησε την 20th Century Fox, κάτι που σημαίνει ότι πλέον έχει πρόσβαση στα σύμπαντα των X-Men και των Fantastic Four.

Το θετικό νέο της υπόθεσης, όμως, στην προκειμένη ότι οι σεναριογράφοι, Wendy Molyneux και Lizzie Molyneux-Loeglin, έχουν συμφωνήσει για την τρίτη ταινία. Μάλιστα, λέγεται ότι ο Ryan Reynolds έχει ήδη συναντηθεί μαζί τους για να συζητήσουν πώς βλέπουν το σενάριο της ταινίας. Αυτό δε σημαίνει απαραίτητα ότι θα αναμειχθεί και στο σενάριο -αν και θα το θέλαμε-, όμως σημαίνει ότι οι διαδικασίες σίγουρα έχουν αρχίσει να κινούνται.

Στην πιο δυσάρεστη πλευρά, ο δημιουργός κόμικς Rob Liefeld έκανε ένα tweet στο οποίο έλεγε ότι για να βγει η ταινία στο επίπεδο που θέλουν θα περάσουν περί τα δύο χρόνια από τη στιγμή που θα αρχίσουν τα γυρίσματα.

«Πολύ ενθουσιασμένος για το Deadpool 3, αλλά θέλω να είμαι συνεπής με αυτό που έχω πει. Ακόμη πρέπει να προετοιμάζεστε για κάποια αναμονή, καθώς θα είναι δύο χρόνια από την αρχή των γυρισμάτων για να είναι σε τέλεια κατάσταση. Με ό,τι έχουμε βιώσει όλοι, μπορεί να είναι και περισσότερο»



© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved