Δύο «κόλπα» για να μην είναι κρύο το κρεβάτι όταν πας να κοιμηθείς

Δεν είναι ωραίο να θες να κουρνιάσεις και να συμβαίνει αυτό. Απλά δεν είναι.

Η ώρα έχει περάσει. Είσαι τόσο κουρασμένη που τα μάτια σου κλείνουν. Οριακά προλαβαίνεις να πλύνεις δόντια και να βάλεις τις πιτζάμες σου. Περπατάς προς το κρεβάτι σου, ανοίγεις τα σκεπάσματα και πας να μπεις από κάτω για να χουχουλιάσεις. Κι εκείνη την ώρα είναι που μένεις με ένα επιφώνημα στο στόμα, προσπαθώντας να κάνεις υπομονή μέχρι το σώμα σου να ζεστάνει τον χώρο και να σταματήσει να είναι τόσο κρύο το κρεβάτι.

Όλοι τα έχουμε περάσει, ουκ ολίγες φορές, και η αίσθηση είναι πάντα ίδια: χάλια. Μέσα, λοιπόν, στη διακαή μας αναζήτηση για τρόπους να κάνουν το κρεβάτι λιγότερο κρύο, ώστε να μη χρειάζεται να σοκαριστούμε πριν κοιμηθούμε, καταλήξαμε σε δύο επιλογές με σίγουρο αποτέλεσμα.

kruo krevati

1. Μη στρώνεις πάνω και κάτω στο μέρος που κοιμάσαι σεντόνια. Προτίμησε κουβέρτες και μάλλινα υφάσματα που δεν μπορούν να γίνουν τόσο κρύα όσο τα δροσερά σεντόνια. Και μόνο αυτό θα έχει ουσιαστική διαφορά στην αίσθηση και στη θερμοκρασία που θα έχεις ξαπλώνοντας.

kruo krevati5

2. Αν θεωρείς ότι το πρώτο δεν είναι αρκετό και δε θες να μπεις σε έξοδα για ηλεκτρικές κουβέρτες, τότε χρησιμοποίησε το αγαπημένο πιστολάκι για τα μαλλιά. Το να φυσήξει μερικά δευτερόλεπτα κάτω από τα σκεπάσματα είναι υπέρ αρκετό για να απομακρύνει το ανεπιθύμητο κρύο και να ζεστάνει περισσότερο την περιοχή.

© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved